Skip to content

OPI Hello Kitty- niin söpöä etten ehkä kestä

Enpä ole tainnut puhua kynsijutuista pitkään aikaan? Se on kyllä sääli. Häpeällistä suorastaan, sillä olen kuitenkin kaikessa hiljaisuudessa ostellut vaikka mitä kivoja kynsilakkoja. Tätä ei moni tiedä, mutta minun kosmekeräilyni lähti alun perin kynsilakoista- siihen saakka olin ostellut varsin maltillisesti meikkejä. Sitten kuvaan tulivat kynsilakat, ja homma alkoi kehittyä. Muistan vieläkin kun minulla oli yhtäkkiä 80 kynsilakkaa, ja se tuntui niin suurelta määrältä! Kaveritkin ihmettelivät sitä. Nyt epäilen että määrä on lähempänä jotain viittä- kuuttasataa… En ole laskenut. En aio. AION kyllä käydä kaikki lakkani läpi ja pistää osan niistä jakoon- joko myyntiin tai ihan vaan työkavereille sellaisenaan, mutta laskea en niitä aio. Vähentää kyllä, mutta en laskea. Aion käydä aarteeni läpi ja pistää dupet ja ei-enää-minun-värit menemään, mutta tämä operaatio vaatii jonkun pitkän arkipyhän. Niitä lakkoja kun on. Siihen saakka ostan harkiten ja huolella valiten vain ne lakat jotka minun on ihan ehdottoman pakko saada.

ESAF_OPI_HELLO_KITTY_1

Ostan nykyään melkeinpä kaikki lakkani CesarsShopilta. Tykkään Cesarsista kauppana, palvelu on hyvää, valikoima mahtava ja henkilökunta ihan superia. Iso syy Cesarsin asiakkaaksi päätymiselle on Picture Polishin ja Funin lakkojen saatavuus, mutta on se valikoima muutenkin aika mahtava. Esim. OPIn erikoiskokoelmista tulee aika lailla kaikki Cesarsille, ja se on iiiiiiiiso plussa. Olin siis kieli pitkällä naputtelemassa tilausta kun huomasin Hello Kitty- kokoelman tulleen Cesarsille. Eikö ollutkin hieno aasinsilta näihin lakkoihin? Eikö? EIKÖ?

ESAF_OPI_HELLO_KITTY_2

Minä, mustan vannoutunut ystävä ostin peräti kolme vaaleanpunaista lakkaa Hello Kitty- kokoelmasta! Tätä painottamaan oli toki hankittava kokoelman kehuttu ja superintensiivinen musta, mutta kyllä näistä ostiksista silti jäi vähän sellainen nyt on kyllä paljon pinkkiä- olo. Glitterharakkana ostin kokoelman molemmat glitterit koska PAKKO. Lähes valkoinen vaaleanpunainen huokui kevätfiilistä, joten sekin oli pakko hankkia. Ja okei, jos aivan rehellisiä ollaan en voinut vastustaa tuota yltiösöpöä korkkia- halusin niitä mahdollisimman monta kokoelmaani! Skippasin siniset sun muut suosiolla, koska ne eivät vaan ole minun juttuni. Nämä taas? Oi KYLLÄ.

OPIn ja Hello Kittyn yhteinen kokoelma sisältää kaiken kaikkiaan 12 ihanaa lakkaa. Kokoelmaan kuuluu lisäksi vielä erikoislakka Say Hello Kitty, jota en kuitenkaan lopulta hankkinut- setti olisi ollut ihana, mutta se ei vaan tuntunut omalta. Kuten aiemmin sanoin, päädyin ostamaan kokoelman molemmat glitterit sekä vaalean ja supermustan cremen.

Aloitetaan ihan vasemmasta reunasta, eli pinkistä Starry- eyed for dear Danielista. Pinkki glitter näyttää ensivilkaisulla aika perinteiseltä ja simppeliltä, mutta läheltä katsottuna se on UPEA. En saanut hyviä swatcheja näistä koska haloo, olen meikki- enkä kynsibloggaaja. Google olkoon kaveri. Starry-eyed for dear Daniel taitaa kuitenkin olla näistä kaikista suosikkini- se on samaan aikaan tosi perinteinen ja simppeli, ja kuitenkin niin ERILAINEN. I like.

Seuraavana vuorossa on lähes valkoinen vaaleanpunainen (tai murrettu valkoinen) Let’s be friends!. Let’s be friends on supersöpö creme, jollainen kokoelmastani melkein varmasti kyllä löytyy… Mutta silti! Tämä vaikuttaa koostumukseltaan sellaiselta että tulen sen kanssa hyvin toimeen. Saan näin vaalealla cremellä yleensä aikaan kamalia raitoja, mutta pikatestillä vaikuttaisi siltä että tämän kanssa saattaisin onnistua saamaan aikaan vähän vähemmän raitoja. Kahtotaan, tämä on seuraavana lakkausvuorossa.

Kolmantena on vuorossa kokoelman toinen glitter, Charmmy&Sugar. Charmmy&Sugar on pakattu täyteen mikroshimmeriä ja hopeisia, pinkkejä ja vihreitä glittereitä. KYLLÄ KIITOS. C&S on ihana esim. mustan lakan päällä, mutta peitti yksinään hyvin kolmella kerroksella- ja oli sellaisenaan tosi näyttävä. Sain siitä jopa kehuja! C&S oli minulla vastikään kynsillä, mutta en saanut säälittävistä töpökynsistäni siedettävää kuvaa (pitkille kynsille kävi pieni äksidentti). Palataan siis asiaan myöhemmin.

Viimeisenä muttei todellakaan vähäisimpänä on UPEA sysimusta Never have too mani friends!. Tämä minihirviö on omasta mielestäni lähestulkoon täydellinen musta lakka, ja minulla on niitä kuitenkin muutama. Töpökynsilleni riitti NHTMF:stä hyvin levitettynä yksi kerros, ja se on aika hyvin.

ESAF_OPI_HELLO_KITTY_3

Nämä Hello Kitty- lakat ovat kyllä niin makeita ja supersöpöjä että hampaisiin vähän sattuu. Ihan älyttömän ihania. Oli kyllä myös varsin kiva yllätys että nämä olivat oikeasti hyviä ja perus- OPI-laatua.

Ostitteko te jotain OPIn Hello Kitty- kokoelmasta? Minua himottelisi vielä muutama lakka…

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

5 Comments

  1. Nää on niin söpöjä, en ole vielä langennut, mutta kohta lankean. 😀

  2. Katarooma Katarooma

    Minuun nää ei kauheana iske. Musta vois olla silti kiva, koska värin ja korkin kontrasti. 😀

  3. Ou mai gaad toi vaalee glitteri ois niin mun!!

  4. Supersöpöt korkkeloiset <3 Mä tykkään muuten Essien lakoista, mutta OPIn glitterit kyllä iskee muhun täysillä!

  5. Minäkään en kestänyt, vaan oli pakko laittaa tilaus vetämään! <3

Vastaa