Skip to content

OPI Don’t Bossa Nova Me Around

Cesarsilta testiin saatujen Brazil-lakkojen lisäksi ostin myös itse niistä muutaman-ensimmäisenä esittelen kokoelman vaaleanpunaiseen taittavan nuden, Don’t bossa nova me aroundin. 

Don’t bossa nova me around on vaalea, melkein valkoinen nudelakka, joka taittaa hyvin kevyesti vaaleanpunaiseen. 

Pelkäsin Don’t bossa nova me aroundin näyttävän hiukan oudolta (en ole mikään nudelakkojen ylin ystävä, enkä yleensä koe että ne edes sopivat minulle) mutta saatuani tämän kynsille totesin varsin nopeasti että tämä on minulle juuri Se Oikea nudelakka. Ihan täydellinen, luonnolliselta näyttävä ja silti tarpeen tullen jopa juhlallinen. Peittää kahdella huolellisesti levitetyllä kerroksella, ja levittyy varsin helposti ja tasaisesti. 

Lienee sanomattakin selvää että tämä on ehdottomia suosikkejani koko kokoelmasta. Sinänsä hassua, että upeita, kirkkaita värejä ja kauniita taupevärejä sisältävästä kokoelmasta rakastun siihen yhteen, upeaan neutraaliin. Tämän rinnalle yltää vain Next stop… The bikini zone. 

Olen suunnitellut tämän varalle jo vaikka mitä ihania koristeluja- jos vain voin, tulen käyttämään tätä valkoisen sijalla aina. 

Mitä pidätte? Nappaako tällainen vaalea nude?

14 Comments

 1. Monia vuosia käytin melkein pelkästään tämäntyylisiä lakkoja, nyt en ole enää niin usein tarttunut niihin. Nudelakkojen kanssa kun ei koskaan voi tietää peittävätkö ne vai ei, itse haluan kynsi peittyy oikeasti. Tämä on tosi nätti!

  • Oot oikeassa, nudeista ei voi oikein koskaan tietää ennen kokeilua peittääkö ne kunnolla! Inhoan sellaisia nudelakkoja joiden kanssa joutuu huonon peittävyyden takia säätämään. Tämä on onneksi <3!

  • Niin on! Kaikessa yksinkertaisuudessaan ihan täydellinen ^^

 2. Tykkään, täydellinen beach-lakka!

 3. Anonymous Anonymous

  Vaaleat nudet ovat aika vaikeita värejä, sillä itse ainakin pelkään, että ne tekevät sormet ihan kuolleen näköiseksi. Enemmän lämpenen harmaanruskeille lakoille, jotka ovat vaan niin rumankauniita! 😀 Se on meikäläisen ”nude”.

  Ps. Klikkasin tuonne Cesarsin nettikauppaan tutkimaan tarkemmin tuota uutta kokoelmaa ja AH! siellähän oli yksi täydellinen taupelakka lisättäväksi kokoelmaani. ;D

  Johanna

  • Taidanpa arvata mikä taupe on kyseessä- se on UPEA! 😀

   Nudet on kieltämättä vaikeita lakkoja, kun joillekin ne ei sovi millään ja toisille ne on sitten ihan täydellisiä 😀

 4. Minäkään en yleensä ole nudelakkojen ystävä, mutta huomaan myös iskeneeni silmäni tähän erittäin pelottavalla tavalla… Kai se täytyy nöyrtyä ja hankkia tämä 🙂

  • Voin kyllä lämpimästi suositella! Luulen että tästä tulee mun luottolakka, sellainen joka käy ihan mihin vaan. 🙂

 5. No apua kai tuo on hankittava. Mulla on OPI:lta ainakin Samoan Sand ja Don’t Pretzel My Buttons mutta tuo on selvästi enemmän vaaleanpunaiseen taittava… Ihana nude!

  • Kyllä tää on mun silmään niin selvästi erilainen noihin verrattuna että taidat tarvita tän 😀 Tää on ihan täydellinen! ^^

 6. Tämä on kaunis, minä tykkään! Mulla on edelleen mutakausi menossa ja vaikka tämä ei mikään mutalakka olekaan niin ajatukseltaan ihan selkeästi sielunsisar kuitenkin. Ihana!

  • Tämä on kieltämättä todella upea sävy! Ja tämä on kyllä hyvin selvästi mutalakkojen sielunsisar! 😀

Vastaa