Skip to content

OPI-aarteita ja arvonta

Sain suureksi riemukseni valita jokin aika sitten OPIn maahantuojalta kauneudenkauppa.fi:ltä muutaman lakan itselleni, ja kolme valitsemaani lakkaa saapuivatkin luokseni viime viikolla. Myönnettäköön heti alkuun että valinta oli äärimmäisen vaikea. Lähdin tutkimaan verkkokauppaa mielessäni muutama tietty lakka, ja löysinkin ne nopeasti. Niiden lisäksi löysin tosin järjettömän määrän muitakin ”mutta kun mä haluan tänkin”-lakkoja, jotka sitten lopulta päätyivät ihan omalle ostoslistalleni. 

Valikoin lopulta kolme toisistaan täysin poikkeavaa lakkaa. Luokseni matkasi kimmeltävä glitterlakka, upeasti hohtava hologrammilakka ja turvallinen ja monipuolinen cremelakka. Olen etsiskellyt hyvää harmaata cremeä jo jonkin aikaa, ja luulen että minusta ja Suzi takes the wheelistä tulee vielä hyviä ystäviä. DS-sarjan Illuminate-lakka taas oli kaivellut mieltäni jo pitkään, sillä ruskea, scattered holo-lakka vihreällä duochromella nyt vaan kuulostaa pirun hyvältä. Ja siltä muuten näyttääkin, todella uniikki lisä jatkuvasti paisuvaan kokoelmaani. I reached my gold on OPIn glitterkokoelmasta, ja sen kanssa olin hiukan kahden vaiheilla. Riemulla ei kuitenkaan ollut rajaa kun sain lakan käsiini- se on UPEA. Much glitter, such gold. Tykkään. 

Olen pahoillani, mutta tämä postaus pyörii nyt aika tiukasti DS Illuminaten ympärillä. Jaksoin kuvailla kyseistä lakkaa aivan järjettömän kauan ja erilaisissa valoissa- allaolevat kuvat pullosta otin päivänvalossa mutta parvekkeen varjossa. Duochrome-efekti näkyy varjossa selkeämmin kuin suorassa auringonvalossa, auringossa hologrammiefekti on selvästi näkyvämpi ja dominoivampi. 


Katsokaa nyt sitä! Ah ja voih, kun on nätti. En ole supervoimakkaiden hologrammiefektien ystävä, joten tämä on minun makuuni aika lailla täydellinen lakka. Ruskea, mutta pienellä twistillä, vihreä mutta ei kuitenkaan, kimmeltää sopivasti ja menee arjessa lähes nudelakasta. Ja kesti kynsillä välillä raivokkaasta, päivittäisestä tietokoneennaputtelusta huolimatta moitteettomana neljä päivää. Viidentenä alkoi näkyä huomattavissa olevaa kulumaa kärjissä, mutta se oli ainoa nähtävissä oleva kulumisen merkki. 

Tällaisia lakkoja lisää-äää-ääää-äää. 

Olin kerrankin sellaiseen aikaan kotona että pääsin hyödyntämään suoran auringonvalon, joten tässä siis kuvia vielä DS Illuminatesta kynsillä! Parvekkeellemme paistaa aurinko vain aamupäivän, ja silloin olen yleensä joko töissä tai nukkumassa. Lähipihalle paistaa tosin aurinko koko päivän- ehkä menen pyöräilijöiden ja ohikävelijöiden ihmeteltäväksi jatkossa kera järkkärin ja lakka-armeijan.


So shiny! DS Illuminatesta tulee hiukan mieleen Oz-kokoelman hiekkalakka What wizardry is this, mutta vierekkäin verrattaessa ero lakkojen välillä on suuri. Väreissä on havaittavissa jotain samaa, mutta kyse on lähinnä pienistä viittauksista.

Ja lopuksi olisi luvassa taas arvontaa! Huomenna on vielä yksi, hehheh. 

Sain Kauneudenkaupalta blogimiittiin OPIn seinäkalentereita, ja nyt saan suureksi riemukseni arpoa kolme sellaista lukijoideni kesken! Meidän residenssissä kalenteri pääsi heti seinälle, ja miehenikin hyväksyi odotusten vastaisesti sen läsnäolon. On kuulemma lakkapulloista huolimatta siisti ja värit aseteltu kivasti, niin kelpaa. 


Meinasin kuvailla teille enemmänkin kalenterin kuvitusta, mutta päätin että pidetään sisältö ja jäljellä olevat kuukaudet salaisuutena. Tässä kuitenkin heinäkuun kuva! Kävin riemusta hihkuen koko kalenterin läpi etsien sieltä sellaisia lakkoja jotka löytyisivät omista kätköistäni. Kuvan Polka.com löytyy, mutta muuten saalis oli aika heikonoloinen. Sehän tarkoittaa vain sitä että kokoelma on vielä vajaa. 

Arvonta päättyy samana päivänä kuin eilen alkanut, eli ensi sunnuntaina. Palkintoja, kalentereita, on kolme. Kaikille voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Näin osallistut arvontaan kalenterin arvontaan:

-Kommentoi tähän postaukseen. Voit jättää ihan vaan terveisiä, palautetta tai ehdotuksia tulevan varalle, ihan mitä vaan!

-Jätä kommenttiin myös sähköpostiosoitteesi,jotta saan sinut kiinni mikäli voitto osuu kohdalle!

Arvontaan voivat osallistua vain blogiani googlen, blogilistan tai bloglovinin kautta seuraavat. Kerrothan millä nimimerkillä blogiani seuraat,mikäli se ei julkisesti näy!

-Osallistumisaikaa on 3.8 saakka. Arvon voittajan muutaman päivän sisällä, ja ilmoitan sen jälkeen voittajalle henkilökohtaisesti.


Tuotteet saatu maahantuojalta.

20 Comments

 1. Oijoijoi toi kalenteri!! Oon tota aikasemminkin ihastellut ja mä niiiiiiiiiiiin haluaisin tollasen..!!

  Löydyn lukijana tuolta Googlen puolelta, blogin nimellä tai omalla. winditup.blog@gmail.com on rakkauskirjeiden osoite ^_^

 2. Nätti lakka, tosiaan :3 Mie kuvaan joskus parvekkeella, siihen ei näy, kun rymyän niin matalalla ja siinä on pieni näkösuoja, kiitos reunalautojen 😀

  (en osallistu arvontaan, kun kalenterin jo omistan.)

 3. tuo kalenteri on aivan ihana! 🙂 haluanhaluan. emja(at)live.fi

 4. Tuo lakka, missä on ihania isoja kultaisia möhkäleitä (kauneusasiantuntija täällä kirjoittelee) on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin upea, että hajoan! :S Uah. Kalenteri olisi muuten kanssa mukava, seuraan sua Bloglovin’:n kautta (jennificient, en tiedä mikä tähän näkyy).

  Oijoi, miksi tämä muutto vie kaikki rahat & mehut ja joudun vain nuoleskelemaan näppejäni noiden herkkulakkojen edessä…!?!

 5. Sanon vaan, että voihan Illuminate minkäs teit <3

  (en osallistu arvontaan, itsellä tämä koristaa työhuoneen seinää 🙂 )

 6. tosi mieluinen palkinto.
  mariestrange(a)hotmail.com

 7. Ihastelin tuota kalenteria kun tupareidesi goodiebageista luin, harmi etten päässyt tulemaan. Kokeillaan siis nyt onnea. 🙂

  Omalla nimelläni luen ja bloggerin kautta.

  meikkileikkeja(at)hotmail.com

 8. Oikein ihanaa kesän viettoa sulle!:)

  luumunkukka(at)luukku.com

 9. Anonymous Anonymous

  Aivan ihana lakka tuo DS Illuminate, raaskisikohan sitä törsätä ja ostaa oman kappaleen… Seurailen bloglovinin kautta, nim. merk hallah. 🙂
  ameochi (ät) gmail.com

 10. Vitsi, en ole koskaan raaskinut OPIn lakkoja ostaa ja nämä sävyt ovat kyllä todella ihania, toivottavasti onnetar olisi suosiollinen 😀

  Larazone@hotmail.fi

 11. Mukana arvonnassa,seuraan bloggerin kautta

 12. Bloggerin kautta seuraan nimellä Just like me 🙂 Oi että lakkakuume taas iskee, miksi opiskelijabudjetti ei anna myöten… ehkä joskus on lupa hemmotella itseänsä ja elää loppukuukausi puurolla 😉

Vastaa