Skip to content

OOTD Pullero goes Beetlejuice

 Päivän asu esitellään jälleen kännykkäkamerapeiliomakuvilla,pahoittelen. Se on silti pakko esitellä,koska sain päälleni ensimmäistä kertaa kauan kaipaamani raidallisen sifonkipaidan! Paidan malli on itsessään ihan täydellinen,hihan kevyttä pussitusta myöten. Jos paidan hiha on hihansuusta hiukan pussilla kalvosimen jälkeen,olen aivan myyty. Olen pelkästään siitä syystä ostanut muutaman paidan… Tämä yksilö on kuitenkin täydellisen mallinsa lisäksi vielä raidallinen! Eli tuplasti täydellinen. Ja vielä mukava päälläkin! Kuvista se ei näy,mutta paita on takaa hitusen pidempi kuin edestä. Yleensä en sen mallisille paidoille syty,mutta tähän se sopi-varsinkin kun selkäpuoli ei ulotu polvitaipeeseen asti. 

Koska töihin lähtiessä tuuli ihan jäätävästi,heitin päälle takin ja kaulaan huivin-tätä päätöstä kiittelin vielä illalla,sillä takki suojasi jäätävältä viimalta päivällä ja tihkusateelta illalla. 


Ja sitten se rakkauspaita! Se on niiiin ihana! IHANA! Kai teistäkin? Enhän ole yksin tämän hullun raitarakkauteni kanssa? Yritän seuraavan kerran kuvailla järkkärillä kotimme rappukäytävän peilin kautta-kotoa ei sopivaa peiliä löydy sopivasta kohdasta,eikä kuvaaja ole saatavilla 24/7-valitettavasti. 

Onko raitabuumi iskenyt sillekin puolelle ruutua?

Takki H&M
Huivi Glitter saatu
Paita Zizzi
Toppi Zizzi
Farkut Zizzi 
Kengät Primark
Juuri ja juuri näkyvä superhieno kallosormus Glitter

Vastaa