Skip to content

OOTD Mustaa,mustaa ja vielä mustaa

Olin tänään kovin mustissa. Se ei varsinaisesti ole mitään uutta. Päivän suurimpia ilonaiheita oli se että ulkona oli tarpeeksi kylmä jotta nilkkuribootsien käyttöönotto oli oikeutettua,jee! Koska sää oli mitä oli (eli pyllystä) nappasin tauolla pikaiset (ja kämäset) asukuvat kännykällä. 

Päällä oleva epäsymmetrinen paitatunikajuttu on ehdottomia suosikkivaatteitani sen helppouden takia-se peittää kaiken,on mukava ja kuitenkin suhteellisen siisti. Ja epäsymmetrinen. Ja jännä. 

Superjännä Lomogram-muokkaus! Uuu!

Nyt aion nauttia siitä että ulkona on syksyinen ilma ja alkaa käymään neulelankalaatikoita läpi. Tutkin aamulla huivitilannetta,ja vaikka tämänhetkinen kokoelma alkaa vyöryä eteisen hattuhyllyltä uhkaavasti kaikkia ohikulkevia kohti tarvitsen silti muutaman uuden neulehuivin ja pipon. Joten aika kaivaa neulepuikot-ja langat esiin ja pistää töpinäksi! Kosmetiikka-addiktion lisäksi saatan omata myös lievän huiviaddiktion-ja mitä suurempi ja paksumpi huivi,sen parempi. En edes muista kuinka monta tein itselleni (ja muille) viime syksynä/talvena… Suunnitelmissa olisi ainakin yksi jämälangoista tehty sekamelskahuivi-ja pipo. Lisäksi voisin tehdä jälleen yhden ison mustan huivin. Tein sellaisen jo viime talvena,mutta olen vahvasti sitä mieltä ettei se ollut tarpeeksi iso. Haluan isomman. Paljon isomman. 

Nyt keitän teetä,etsin My little pony-mukin kaapin perukoilta ja alan käydä lankoja läpi. Jee!Syksy! (älkää kiltit muistuttako mua siitä että sääennuste lupasi helteitä jo loppuviikoksi,antakaa mun nauttia tästä)


Paita ja farkut Zizzi
Kengät H&M
Huivi Glitter (saatu)

6 Comments

 1. No ei ole vielä syksy! 😀

  Kiva asu taas 🙂 Tänään tapahtui jotain outoa: ostin Zaran alennusmyynneistä aivan todella minulle epätyypillisiä vaatteita – ja sain töissä heti kehuja 😀

  • Välillä ne itselle epätavalliset asiat on just parhaita! 😀

 2. 😀 Miekin olen syksyihminen. Nautin juuri siitä, että voi vetäistä ihania pitkähihaisia ja takkeja ja kunnon kenkiä päälle ja nimenomaan niitä Huiveja! Olen huivihullu myös. Ostan yleensä huivini ale- ja poistohyllyiltä, nytkin löysin Seppälästä miesten osastolta aivan ihanan mustan hapsureunahuivin vitosella.

  Ja usein käy myös niin , että musta on se päivän asun pääväri, oli kesä tai ei.

  • Mä hamstraan myös huivini yleensä alesta! Kaikki paksummat teen yleensä itse,sillä inhoan niitä tekokuituneulehuiveja mitä kaupat on pullollaan. Kankaisena tekokuidut menee,mutta neulehuiveissa en niitä siedä. Siksi teen itse 😀

 3. ihana asu!! musta on aina hyvä valinta 😉 miksei mulle sovi pillifarkut… äääh! tai en ainakaan oo löytäny sellasia jotka sopis, ehkä sä osaisit auttaa tämän(kin) asian kanssa! 😀

  p.s. syksy <333

  • Musta on ainoa oikea valinta 😀 Sä et vaan ole löytänyt oikeita,mä autan! 😀

   Syksy <3 <3

Vastaa