Skip to content

OOTD Mustaa ja purppuraa

 Päivän asua ihan kunnon kuvilla pitkästä aikaa! Onnistuin ilmeilemään koko kuvaussession ajan aika erikoisesti,ja tämä kuva päätyi julkaisuun lähinnä siksi että ilme oli mahdollisimman vähän..Outo. Aurinko paistoi varsin kirkkaasti,joten silmien siristely vain paransi ilmeitä. 

Kuvasta saa kuitenkin siedettävän käsityksen mun ihanista,uusista hiuksista! Niistä piti huolen pian avattavassa Bella Pelo-salongissa aloittava ihana Susanna! En halunnut mitään suurta eroa edelliseen,mutta halusin hiusten tyveen hiukan vaaleampaa ruskeaa,ja selkeyttää leikkuulla mallia hiukan. Pidän hiuksistani nyt ihan älyttömästi,sillä latvat ovat lähes mustanruskeat,ja oikeassa valossa näyttää siltä että hiuksissani olisi hyvin hienovarainen ja tumma käänteisombre. 

Päällä oli tänään uusi Zizzin neule (hartiassa näkyvät möykyt ovat neuleen niittejä),viime syksynä hankitut H&M:n housut ja tämän syksyn täsmäostos,H&M:n farkkutakki. Jalassa luottomartensit. Laukku on myös viime syksyn ostos H&M:ltä. Huivi löytyi jokin aika sitten alle kympillä Piecesiltä. 

Nuo purppurahousut nousivat heti suosikeiksi! Mitä pidätte värillisistä housuista?

2 Comments

  1. Yllättäen tykkään tästä asusta TODELLA paljon, voisin ihan hyvin kuvitella nämä itsenikin päälle :).

    Sukkahousuratkaisut tulevat korvista kohta ulos, tahtoooo farkut! Koska mennään :D?

    • Arvasin että tykkäät! 😀 Viikonloppuna? 😀

Vastaa