Skip to content

OOTD-Kun pullero kukkapöksyt päälleen pisti

Koska olen ollut viime aikoina lähinnä töissä tai kotisohvalla,on vaatepuoli ollut hyvin yksipuolista. Tänään kuitenkin vietettiin pikkuveljeni syntymäpäiviä,ja sain syyn pukeutua jotenkin muuten kuin mukavasti töihin tai mukavasti sohvalle. Päälle vetäisin mustan sifonkitunikan ja kreisikukkahousut,jotka olen löytänyt alesta seitsemällä eurolla. Naurettava hinta digiprinttihousuista,sanon minä-ostin silti riemulla,koska minusta nämä ovat IHANAT. Eivätkä näytä tree trunk-jaloissani lähellekään niin pahalta kuin olisin kuvitellut. Olin aluksi yhdistämässä kreisihousujani siniseen pitsipaitaan,mutta rakkaan mieheni järkyttyneen ilmeen nähtyäni päädyin kuitenkin turvalliseen mustaan… Kasvot sensuroituivat kuvista puhtaasti epämääräisen naamanvääntelyn takia. Onnistuin jotenkin muuttamaan ilmeen Moon moon-tasolle joka kerta kun kameran laukaisin kävi,joten kasvottomia kuvia,olkaa hyvä.

Tunika Zizzi
Housut H&M
Kengät Bianco
Sormessa vilahtava pääkallosormus Glitter

Housut ovat odotelleet vaatehuoneessa käyttöönottoa jo pidempään,ja tämän päivän jälkeen ne tulevat pääsemään ulos paljon useammin. Saatanpa uskaltautua näissä töihinkin-ja kouluun kunhan se taas alkaa. Menisiköhän nämä syksyllä Dr Martensien kanssa?

8 Comments

 1. On kykkä harvinaisen kiva kukkaprintti! Itse en koskaan pidä muita kuin sinisiä farkkuja tai mustia legginsejä, mutta ehkä pitäis joskus uskaltaa kokeilla jotain muutakin 🙂

  • Kannattaa kokeilla! Oon itse niin vannoutunut mustien farkkujen käyttäjä että nää on mun villi kortti 😀

 2. mää en kestä! miksen mä voi pitää tollasia pökiä 🙁 ja en voi myöskään pitää ballerinoja, tai mitään sen kaltaisiakaan kenkiä. tää on ihan perseestä! 😀

  jos et siis tajunnut niin jälleen kerran ihana asu :–D

  • Mä olin ihan varma etten mäkään voi näitä käyttää! 😀

   Kih,kiitos <3

  • no mulla on ballerinoille ihan fyysinen este! kun jalkapöytä on niin korkea, että puristaa yleensä joka paikasta ne. tai sitten ne ei pysy jalassa vaan tippuu koko ajan pois. 🙁 kaikilla muilla on vaan lättäjalat ;)) en oo löytänyt vielä edes gladiaattoreita, jotka sopis mulle just samaisen ”vian” takia. plääääh.

  • No höh! Mäkään en ole gladiaattoreita löytänyt,lähinnä siksi että mun nilkat on niin jykevät ettei ne oikein mahdu mihinkään remmeihin 😀 Oli jo silloin kun olin hoikempi,eli en ole koskaan päässyt kunnon sandaaleista nauttimaan 😀

 3. Älyttömän ihanat! Jee!

Vastaa