Skip to content

OOTD Decepticon

Päivän asua pitkästä aikaa! Pahoittelen jälleen huonoa kuvaa-en edelleenkään ole saanut aikaiseksi ottaa edes pokkaria mukaan että kuvista tulisi parempia. Ehkä huomenna?

 Päällä uusi rakkauspaitani,Zizzin collegepusero,jonka printti näyttää omaan silmääni aivan Decepticon-logolta. Luonnollisesti paita oli saatava,ja se on todettu käytössä ihanaksi,lämpimäksi ja pehmoiseksi.Kengät eivät kuvasta juuri erotu,mutta ne ovat Dr Martensin Vi-bootsit. Ihanat,tukevat ja niiiiiin hyvät jalassa. Olen marssinut viime päivien sadesäässä varsin tyytyväisenä,sillä ei ole tarvinnut pelätä että vesi pääsisi jalkoja näiden kanssa juuri kastelemaan. 

Mitä pidätte collegepuseroista? Itse en niille juuri syty,mutta kuten kuvasta näkyy,poikkeuksiakin on jos paidassa osuu ihan kaikki kohdalleen. Tämä kyseinen yksilö on ensimmäinen josta olen ihan aikuisten oikeasti pitänyt.

Paita,farkut ja toppi Zizzi
Kengät Dr Martens

6 Comments

    • Hahah,todellakin! 😀

  1. Colleget rules! Voisin käyttää joka päivä, mutta työ ei aina anna vapauksia. Oot style!

    • Hih,kiitos! 😀 Oon kamalan kiitollinen siitä että saan töissä soveltaa ja tuoda esille omaa tyyliäni aika vapaasti-hyvän maun rajoissa tietenkin 😀

Vastaa