Skip to content

Oh, Rocky!

Vilkaistaanpas vähän viime viikolla työmeikkinä toiminutta kokonaisuutta, jookos? Tämä oli poikkeuksellisen onnistunut tapaus, sellainen joita on viime aikoina ollut harvassa.

esaf_MAC_oh_rocky_quarry_LOTD_2

Koko meikin idea lähti liikkeelle kuin taivaan lahjana luokseni ilmaantuneesta MACin Rocky Horror Picture Show-kokoelman Riff Raff-paletista. Tiesin kovin hyvin etten jaksaisi aamukohmelossa alkaa tekemään mitään tummaa supersmokya, joten käytin paletista vain kahta sävyä. Vaalea, ihana ja kertakaikkisen upea Oh, Rocky! pääsi koko luomelle (ja postauksen nimeksi) ja tummalla mattaisella Blackberryllä tein meikin varjostukset. Häivytyksiin valitsin Tuhkimopaletin Quarryn, ja sisänurkkaan MUGin Shimma Shimman.

esaf_MAC_oh_rocky_quarry_LOTD_3

Olin vähän yllättynyt siitä miten pienellä vaivalla koko silmämeikki loppujen lopuksi syntyi. Olin vähän varuillani Blackberryn suhteen ja lähdin aika varovasti liikkeelle kyseisen sävyn kanssa, mutta se häivyttyi lopulta kuin unelma. Quarry toimi äärimmäisen hyvänä kaverina BB:lle, plussaa myös sille! Itselleni koko meikin jalokivi oli kuitenkin Oh, Rocky! , jonka näkeminen peilistä piristi päivän mittaan useammankin kerran. Oh, Rocky! ei ole mikään erityisen ihmeellinen tai ainutlaatuinen sävy, mutta jokin siinä (ja koko väriyhdistelmässä muutenkin) piristi.

esaf_MAC_oh_rocky_quarry_LOTD_4

Meikkipohjan tein tälläkin kertaa MACin uutukaisella meikkivoiteella. Tuo Pro Longwear-sarjan uutuus on vienyt sydämeni täysin! Tällä kertaa sekoittelin siihen Strobe Creamia, ja jälki oli kivan kevyttä ja kuulasta. Ja silti kestävää! Otin meikkikuvat vasta työpäivän jälkeen, ja pohja on kuvissakin kovin kiva. Pientä korjailua puuterilla on iltapäivästä toki tehty, mutta se annettakoon anteeksi.

Poskille valitsin Riff Raffin kanssa luokseni saapuneen MAC-poskipunan menneen joulun kokoelmasta. Modest Blush- nimeä kantava ihanuus on kovin neutraali ja luonnollinen sävyltään. Kevyesti levitettynä juuri ja juuri havaittavissa oleva puna oli kovin tervetullut lisä! Huulilla Domestic Diva. Taas.

Muutama blogikollega on ehtinyt jo kirjoitella siitä ihmeellisestä ja ainutlaatuisesta iltapäivästä jonka myötä Riff Raff ja Modest blush luokseni päätyivät. Minäkin aion, muodikkaasti myöhässä jne. Nyt kun olen saanut hiukan etäisyyttä tuohon edelleen epätodelliselta tuntuvaan päivään pystyn jopa kirjoittamaankin asiasta. Tykkään muutenkin muhitella asioita mielessäni ennen kuin jaan mietteitäni niistä muille. Tämä koskee erityisesti tapahtumia ja muita tilaisuuksia. Teen muistiinpanoja ja otan kuvia, mutta haluan kuitenkin ensisijaisesti kirjoittaa siitä mikä jäi erityisesti mieleen, siitä mikä herätti tunteita. Ja, noh, kun kyseessä on MAC, ei siellä oikeastaan herännyt kuin tunteita. Positiivisia sellaisia. Oh, niin positiivisia. Saatan tosin olla hiukan puolueellinen, sillä rakkauteni MACia kohtaan on mitä ilmeisimmin kovin yleisessä tiedossa… Ihansssssssama.

Palataanpa aiheeseen. TÄMÄ MEIKKI. Mitä piditte?

Silmät/Eyes: MAC 24 hour Extended Eye Base, MAC Pro Longwear Paint Pot Painterly, Zoeva Relieve the moon, MAC Riff Raff-paletti saatu, MAC Quarry, IsaDora Volume Lash Styler mascara saatu, Anastasia Beverly Hills Brow wiz Taupe

Kasvot/Face: MAC Pro Longwear Nourishing Waterproof NW15, MAC Strobe cream, MAC Studio Conceal and Correct Duo Pale yellow/Pale pink, MAC Pro Longwear Concealer NW15, Sensai loose powder, SauceBox Etude-palette Cream Dream, MAC Modest blush saatu, MAC Lightscapade

Huulet/Lips: MAC Domestic Diva

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

16 Comments

 1. Liisa Liisa

  Todella kaunis meikki <3 🙂 Domestic Divakin näyttää superhyvältä! (Ylläri?)

  • Kiitos honey! Ja TOTTA KAI DD näyttää hyvältä.

 2. Noora Noora

  Kaunista, kaunista <3 Tuli muuten yhtäkkiä sellainen mieleen, että muistan että vielä jossain vaiheessa viime vuonna kuvasit meikkipostauksen loppuun aina meikissä käytetyt tuotteet (ainakin värikosmetiikan). Se oli silloin mun mielestä hurjan kiva juttu ja vähän on jäänyt niitä tuotekuvia ikävä 😛

  • Kiitos <3 Ja ahhahaa, joo, ne tuotekuvat. Tykkäsin niistä itsekkin ihan hirveästi, mutta ne jäi silloin syssymmällä pois useammasta syystä- pääasiassa siksi että kuvasin meikit töiden tms jälkeen ja silloin en sitten laiskuuttani (:'D) jaksanut alkaa kokoilemaan tuotteita. KIITOS kun muistutit niistä, otan ne uudestaan käyttöön! Yhteen meikkiin olen jo tuotekuvan ottanutkin, joten voin hyvillä mielin sanoa että muutos tulee asap 😀

   • Noora Noora

    Ihanaa, jipii 😀

    • :DD Pari meikkiä on kyllä valmiina ilman niitä tuotekuvia, mutta jatkossa otan kaikkiin postauksiin ne tuotesetit! 😀

 3. Herranjestas kun noi sun varjostukset ja häivytykset on aina niin on point! <3 Mad skillz. Upea meikki ja näytät muutenkin hehkuvalta!

  Mä muuten kanssa oikestaan oon kaivannut noita Nooran mainitsemia tuotekuvia etenkin luomiväripalettien osalta. Luomilla värit kun näyttää niin erilaisilta, ja kun niiden rajat on yleensä vielä häivytetty, niin on välillä vaikea yhdistää tiettyyn luomiväriin tiettyä lopputulosta.

  • Hihii, kiitos! ^^ Hehkuva on aina hyvä!

   Oot ihan oikeassa noiden luomivärien suhteen, ne on paletilla niin eri näköisiä kuin iholla. Kuten Noorallekin sanoin, muutos on onneksi tulossa- alan ottamaan niitä tuotekuvia uudestaan. Tykkäsin niistä itsekkin, ja oon jo useampaan otteeseen miettinyt että pitäis alkaa taas. No, nyt on hyvä syy.:D

 4. SUN KULMAKARVAT!! AH! <3

  • :DD Hahhaa! <3 Lämpimät kiitokseni <3

 5. On kyllä kaunis meikki! 🙂 Olen semisti vihertynyt teidän MAC-päivästänne >:O Mutta myös kovin onnellinen teidän puolestanne. Tänään nähdään! 🙂

  • Kiitos ihanuus! <3 Ja hahah, myönnettäköön että jos en olisi ollut ite siellä MACilla olisin ehkä kenties saattanut muuttua pysyvästi vihreäksi..
   Oli ihana nähdä <3

Vastaa