Skip to content

NYX tulee Helsingin Stockmannille TÄNÄÄN!

Otsikko kertookin sen tärkeimmän. Helsingin keskustan Stockmannille aukeaa TÄNÄÄN klo 16 Suomen suurin NYX- osasto! NYXin facesivuilla tätä nimitetään Flag ship storeksi, ja siltä kyllä tää kuulostaakin- tarjolla on 900 erilaista NYX- tuotetta, mukaanlukien kaikki ihanimmat uutuudet. NYXin I love me- messuosastolta loppui aika sukkelaan moni ihana tuote, mutta kaikki ne loppuneetkin ovat esillä Stokkan uudella pisteellä! Aion suunnata sinne kärkkymään paria ohimennyttä ihanuutta. Kyllä vaan.

Napsin tähän mukaan muutaman sellaisen tuotteen jonka kanssa kannattaa olla kärppänä Stokkan uudella pisteellä- nää on kaikki mun lemppareita!

esaf_nyx_sweet_cheeks_2 esaf_nyx_sweet_cheeks_3 esaf_nyx_sweet_cheeks_4

Sweet cheeks- poskipunapaletti on aika uusi lisäys NYXin valikoimaan. Löysin omani pretty. fi:ltä, ja olin aika onnessani siitä että tää oli messuilla mukana! Paletti on laadultaan aika jees, ja se riittää yksinään aika monelle perusmeikkaajalle.

esaf_nyx_ombre_blush_soft_flush_3

Ombre- poskipunat vaikuttaa ihan älyttömän hyviltä! Mulla on vain tämä yksi, mutta aion olla kärkkymässä näitä heti huomenissa.

esaf_nyx_ombre_lip_duo_1

Kaksiosaiset ombre- huulijutut on olleet ihan mahtavia. Mun suosikkeja on olleet kaikki luonnollisemmat sävyt, mutta esim. lähestyvää halloweenia ajatellen punamusta sävy voisi olla aika hyvä valinta!

esaf_nyx_ultimate_brights_3 esaf_nyx_ultimate_cool_neutrals_3 esaf_nyx_ultimate_smokey_highlihght_3 esaf_nyx_ultimate_warm_neutrals_3

Lopuksi mainitsen nää aiemmin syksyllä saamani 16-nappiset minipaletit. Nää on olleet MAHTAVIA, ja näistä kannattaa napata se mieleisensä asap!

Hei pääkaupunkiseutulaiset, nähdäänkö NYXillä? Toivottavasti NYX-piste saadaan pian muihinkin Stokkan myymälöihin!

6 Comments

 1. OMG, toi poskipunapaletti on PAKKO saada!! <3

  • ilona ilona

   Se on ihan täydellinen!! En tiennyt siitä oikein mitään kun tilasin sen (siitä ei löytynyt oikein tietoa mistään :O) mutta onneksi, ONNEKSI päädyin kuitenkin uteliaisuuttani ostamaan sen! 😀

   • Mulla jäi se UD:n poskipunapaletti silloin saamatta, kun Sokos sekoili tilausten kanssa. Mutta tää vaikuttais kyllä ihan siltä, että vois hyvinkin korvata sen pettymyksen 🙂

    • ilona ilona

     Mähän myin sen oman palettini lopulta eteenpäin. 😀 Jos rehellisiä ollaan niin tää on mun mielestä parempi!

  • ilona ilona

   Mäkin :'(

Vastaa