Skip to content

NYX Ombre blush Soft Flush

NYXillä on tällä hetkellä Suomessa myynnissä koko joukko kivoja poskipunia, mutta nää Ombre -punat odottelee vielä tuloaan. Näitä saa kuitenkin esim. elevenin verkkokaupasta. Olin itse kuikuillut tätä kyseistä sävyä jo jonkin aikaa eleveniltä, ja kun sain tietää olevani taas kipeänä tilasin tän (ja pari muuta juttua) lohdutukseksi. Tää Soft Flush näkyy olevan tällä hetkellä loppu, mutta muita on saatavilla! En btw hyödy linkistä mitenkään, ihan teidän iloksi on tossa. Tilasin alkuun kokeeksi tän yhden, mutta tää oli sen verran kiva että saaaatan myöhemmin hankkia enemmänkin näitä.

ESAF_NYX_OMBRE_BLUSH_SOFT_FLUSH_1

ESAF_NYX_OMBRE_BLUSH_SOFT_FLUSH_2

Näissä öömbree -poskipunissa on siis kaksi yhteensopivaa sävyä, toinen kunnolla shimmerinen ja vaalea, ja toinen tummempi ja satiininen/matta. Tuotekuvissa ja pakkauksen kuvassa tota vaaleaa sävyä oli huomattavasti enemmän kuin tässä mun yksilössä, mutta se ei kyllä mua haittaa. Jotakuta toista saattaisi haitata, mutta mulle riittää toi pikkukaistale tota shimmeriä. Sitä on just sen verran että värejä saa sekoiteltua yhteen, mutta ei niin paljoa että naamalle tulee väistämättä discopallo. Tuo vaalea sävy on muuten yksinään tosi nätti korostustuote!

ESAF_NYX_OMBRE_BLUSH_SOFT_FLUSH_3

ESAF_NYX_OMBRE_BLUSH_SOFT_FLUSH_4

Poskipuna on pakattu tosi jykevänoloiseen ja kapeaan mustaan muoviin. Poskipunarasia kiinnittyy tosi tiiviisti, eikä varmasti aukea vahingossa. Rasian peili on muuten tosi kiva! Siitä ihan erityisplussa. Tällaiset koko kannen kokoiset peilit on mun lemppareita!

ESAF_NYX_OMBRE_BLUSH_SOFT_FLUSH_5

Sekä vaaleassa että tummassa sävyssä riittää pigmenttiä. Erityisesti tummempi sävy on todella vahva, ja sillä voi saada aikaan kunnon poskipunaöverit jos ei ole varovainen. Tummempi sävy on yksinään tosi selkeästi sävyltään koralli, vaaleampi on yksinään kylmä vaaleanpunainen. Yhdessä näistä tulee tosi sievä ja hempeä hohtava persikkasävy!

ESAF_NYX_OMBRE_BLUSH_SOFT_FLUSH_6

Oon käyttänyt tätä nyt muutaman kerran, ja pakko sanoa että tästä tuli heti mun lemppariposkipunia. Mulla ei ollut ennestään ihan just tällaista sävyä, ja tää on Soft Flush on jotenkin ihanan kesäinen! Sopii tosi kivasti aurinkopuuterin kanssa (jota oon opetellu käyttämään wtf). Oon välttänyt pahimmat överit käyttämällä tätä aika ison ja löysän poskipunasiveltimen kanssa. Oon enemmänkin töpötellyt poskipunan paikalleen, en pyöritellyt. Oon sekoitellut noita molempia yhteen niin että vaaleampaa sävyä on ollut mukana iiihan vähäisen. Vaalea sävy on tosi nätti, mutta oon halunnut enemmän korallia ja vähemmän persikkaa poskille.

ESAF_LOTD_EXOTIC_PINK_FRONTIER_4

Tässä vielä poskipuna hennosti in action! Kuva on eiliseltä, kun pääsin meikkailemaan rauhassa ja hartaasti kaupunkireissua varten. Soft Flush kruunasi koko meikin, kun olin ensin sutinut varjostukset ja korostukset ja aurinkopuuterit naamaan. Tää poskipäille ja ihan vähän MACin Nuanced -korostuspuuteria päälle ja ai että. Kuva ei tee tuolle kombolle oikeutta, se oli IHANA!

Väitänpä että noin 10 euron hinnallaan nää öömbree -poskipunat on ihan hinta-laatusuhteeltaan aika huippuja. Poskipuna on monipuolinen ja ainakin tämä Soft Flush on tosi laadukas! Poskipunarasia on iso, ja pannussa on kivasti tavaraa. Tästä ei löytynyt kauheesti kuvia interneetin syövereistä, joten toivottavasti nämä öömbreet tulee jossain vaiheessa tänne Suomeenkin! Ihan vaan että pääsee hypistelemään rauhassa tiskille ennen ostopäätöksen tekoa jne. Itse tein oman päätökseni aika sokkona, mutta ei onneksi kaduta.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

6 Comments

    • Näitä ei taida vielä olla Sokoksella (en oo ainakaan nähnyt) mutta elevenillä oli! Toivottavasti tulis tännekin myyntiin :B

  1. Aika ihana lopputulos kasvoilla! 🙂 Ömbreet on kyllä kivoja, niissä se sävyjen sotkeminen toisiinsa on helpompaa kuin sellaisissa, joissa sävyt on selkeästi eri pannuissa. Alko muakin kyllä nyt houkuttaa parikin noista NYXin jutuista, vaikka aiemmin oon ollut ihan ”mljem” niiden suhteen!

    • HAHAA, onnistuin! 😀 NYX oli mullekin pitkään sellanen ”mljem”-sarja, ja sit hurahdin kunnolla. :’D Öömbreet <3

  2. Ai että mä rakastan tän näkösiä poskipunia. <3

    • No syystäkin <3 Ja tää on IHANA! Käytössäkin!

Vastaa