Skip to content

NYX Full Throttle Easy on the eyes, Explicit ja Take over control

No niin, nyt olisi luvassa loputkin swathcit ostamistani NYXin Full Throttle -paleteista! Tällä kertaa esittelen kolme palettia, eli Easy on the eyesin, Explicitin ja Take over controlin. Siirrytään sen pidemmittä puheitta suoraan kuviin! Huomautettakoon kuitenkin että ehdin lääppiä nämä aika tehokkaasti läpi ennen kuin otin kuvia ja olin laiska lääpintäjälkien siistimisen osalta, joten vähän on sotkua. Sorry not sorry! Kaikki swatchit tehty puhtaalle iholle ilman primeria.

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_EASY_ON_THE_EYES_1

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_EASY_ON_THE_EYES_2

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_EASY_ON_THE_EYES_3

Aloitetaan omasta henkilökohtaisesta suosikistani, eli Easy on the eyesista! Totta kai minun oli ostettava paleteista se joka sisälsi kultaista ja metsänvihreää. Totta kai. Lempparivärejäni jne. Koko paletti on muutenkin laadullisesti mitä parhain! Sävyistä kaksi on metallisia shimmersävyjä, ja kaksi muuta mattasävyjä. Vihreä ja kultainen ovat laadultaan ihan huippuluokkaa, ja myös tämän paletin mattasävyt ovat todella hyviä!

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_EXPLICIT_1

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_EXPLICIT_2

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_EXPLICIT_3

Seuraavaksi hiukan kirkkaampia värejä sisältävä Explicit. Explicitissä on kolme mattasävyä ja yksi glitteriä sisältävä mattasävy. Explicitin mattasävyt olivat mielestäni kaikista ostamastani viidestä paletista heikoimpia, mutta nekin toimivat ihan kiitettävästi kun alla on pohjustaja. Vaikka Explicitin värit ovatkin ihania, oli paletti itsessään hiukan pettymys, varsinkin hyvälaatuiseen Easy on the eyesiin verrattuna. Explicitin sävyistä ehdottomasti paras oli tumma ruskea!

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_TAKE_OVER_CONTROL_1

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_TAKE_OVER_CONTROL_2

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_TAKE_OVER_CONTROL_3

Viimeisenä käydään läpi Take over control. TOC:ssa ei ole ainuttakaan täysmattaa sävyä, vaan siitä löytyy satiinisävy, metallisen hohtava sävy ja muutama frost -tyyppinen sävy. Näistä neljästä paras on ehdottomasti paletin metallinen pronssisävy, joka on aika lähellä esim. MUG -luomivärien laatua. Myös frost -sävyt ovat ihan jees, ainoa hiukan heikompilaatuinen on paletin ainoa satiinisävy, vaalea taupe.

No niin, siinä oli kaikki! Kaikista ostamistani paleteista Easy on the eyes ja aiemmin esitelty Daring Damsel ovat ihan ehdottomia suosikkejani. Muutkin on jees, mutta nuo kaksi ovat sekä sävyiltään että laadullisesti ihan huippuja.

Oletteko ehtineet ostaa Full Throttle- paletteja? Jos, niin mitä?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

8 Comments

 1. Tintti Tintti

  Pakko kyllä hankkia ainakin tuo Easy on the eyes ja myös Take over control miellyttää silmää 🙂 En oikein luomivärejä osaa vielä käyttää, mutta nuo näyttävät suht ”helpoilta” paleteilta 😀

  • Nää on kyllä todella helppoja, suosittelen! ^^ Ja hintakin on aika miellyttävä 😀

 2. Äh, miks nää on näin hyvän näkösiä! Mä just ostin ne MUGit, en mitenkään voi perustella näiden ostamista, mutta äh äh äh!!

  • NO KOHTA VOIT PERUSTELLA! Ja hei, MUGit <3

 3. Oijoi tuo ensimmäinen paletti! Mä tykkään sen sävyistä ihan kympillä. Pakko ehkä ostaa 😀

  • No siis, todellakin. 😀 Sen värit <3

 4. Nää on kyllä ihanan näköisiä! Tekisi mieli depotata nää ja tehdä niistä oma jättipalettinsa. Sais yhdisteltyä sävyjä vähän vapaammin 🙂

  • Oooo, HYVÄ IDEA! Saatan vielä joskus toteuttaa, jos vaan jaksan. 😀 Tykkään noista pikkurasioistakin ihan kybällä, mutta iso setti olisi käytännöllisempi!

Vastaa