Skip to content

NYX Full Throttle Color riot ja Daring damsel

No niiiiiiiin, aloitetaanpas swatch -postaukset NYXin Full Throttle -paleteista! Koska menin hankkimaan niitä mokomia yhteensä viisi, teen kaksi postausta näistä. Ettei heti alkuun tule övereitä jne. Alkuun sanon kuitenkin sanasen paleteista yleisellä tasolla, sellaista mikä pätee näihin kaikkiin.

Full Throttle -luomivärinelikot on pakattu aika jykevään mustaan muoviin. Kannessa on vahva kohokuviointi, ja se sulkeutuu napakasti ja tiiviisti. Paleteissa ei ole peiliä, mutta peilin puuttuminen on aika yleistä tämänkokoisissa paleteissa. Itseäni se peilin puuttuminen ei haittaa lainkaan. Näiden viiden paletin lisäksi julkaistiin vielä muutama muukin, mutta niiden värit eivät minua juuri kiinnostaneet. Yksittäisellä paletilla on hintaa 11,90€, joten kyse on suhteellisen edullisesta paletista. Luomivärinapit ovat suhteellisen isoja paletin kokoon nähden, sillä paletissa ei ole esim. vaahtomuoviapplikaattoria viemässä tilaa.

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTES_1

Laatu on aika tasaista kaikissa hankkimissani paleteissa. Muutama sävy oli muita hiukan kuivempi, mutta pääsääntöisesti kaikki olivat pigmenttisiä ja hyviä. Shimmersävyt olivat selvästi laadullisesti muita parempia.

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_COLOR_RIOT_1

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_COLOR_RIOT_2

Color riot -paletissa on lämpimiä punaisen ja keltaisen sävyjä. Tämän kaikki sävyt ovat mattoja, vaaleimmassa sävyssä on mukana lisäksi glitteriä. Vaikka paletin punaisesta ja oranssinkeltaisesta sävystä lähtee kyllä väriä kivasti, olivat molemmat aika kuivia. Paletin lämmin ruskea oli omasta mielestäni laadun osalta paletin paras sävy, vaikka tuo oranssi ja punainen ovatkin muuten ne upeimmat. Swatchit tehty kuivalle iholle ilman primeria.

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_COLOR_RIOT_3

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_DARING_DAMSEL_1

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_DARING_DAMSEL_2

Daring damsel -paletissa on ei ole ainuttakaan mattasävyä, vaan jokainen on enemmän tai vähemmän hohtava. Paletin kultainen sävy on kirkkaasti laadultaan paras kaikista neljästä! Paletin muutkin sävyt ovat kyllä todella hyviä, ja se edellisen paletin sävyjen kuivuus on kadonnut tässä paletissa täysin. Nämä ovat satiinisen pehmeitä ja levittyvät miellyttävästi ja vaivatta! Color riot -paletin nudesävyyn verrattuna Daring damselin nude on enemmän keltapohjainen (kultaisella hohdolla), kun taas Color riotin sävy on enemmän vaaleanpunainen. Mainittakoon vielä erikseen että Daring damselin kultainen sävy on melkein Makeup Geekin foiled -luomivärien tasoa. Eli niinku hyvä. HYVÄ. (paino kuitenkin melkein -sanalla, sillä ihan MUGin tasolle ei kuitenkaan mennä. Melkein kuitenki!) Myös Daring damselin swatchit tehty puhtaalle, kuivalle iholle ilman primeria.

ESAF_NYX_FULL_THROTTLE_EYESHADOW_PALETTE_DARING_DAMSEL_3

Loput kolme palettia käydään läpi omassa postauksessaan!

Oletteko ostaneet itsellenne näitä Full Throttle -paletteja? Oletteko tykänneet? Mun on pakko myöntää että en ole ehtinyt vielä kunnolla meikata näillä, kun olen vetänyt viime viikon niin nudelinjaa! Noita vaaleampia sävyjä olen käyttänyt, ja ne ovat olleet kyllä tosi kivoja. Pitää kuitenkin tehdä joku kunnon drag -naama taas että pääsen testaamaan näitä kaikkia oikein kunnolla.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

12 Comments

 1. OOOOH! Ilona, tää ei auttanut nyt yhtään! : D

  • SE ON TARKOITUS! 😀 Muhahaa.

 2. Daring damsel on ihana! <3

 3. Toi Color riot…. IHANA. En halua juuri nyt käyttää mitään muita luomivärejä.

  • Ja miksi pitäisikään? Noi värit on niin upeita! Mahtavia! Ihania!

  • Hahaa! 😀 Haluan sitten raporttia!!

 4. mjai mjai

  Äh mä aattelin etten mä jaksa lämmetä nyxin luomiväreille mutta taidan olla erittäin väärässä :/

  • Katsotaan, katsotaan! Mä lämpenin osalle, osalle en. Muutama näistä oli ihan erityisen hyvä kyllä!

 5. Daring Damsel tahtoo! Olen pidättäytynyt koko Nyxistä, mutta mainonnan uhrina alkaa täplät poskilla hiljakseen loimottaa.

  • Daring Damsel on IHANA, suosittelen lämpimästi! Nyxiä pukkaa kyllä joka tuutista nyt sillä tavalla ettei siitä oikein pääse välttymään… :’D

Vastaa