Skip to content

Nutcracker Sweet-meikki

Esittelin maanantaina MACin Nutcracker Sweet-kokoelman tuotteita, ja tässä olisi nyt niillä samaisilla tuotteilla tehty meikki viime viikolta! Tän tekohetkellä en ollut vielä saanut hyppysiini kokoelman nudehuulisettiä, joten tässä oli käytössä aika mainio vaihtoehto eräältä toiselta merkiltä.

esaf_lotd_nutcracker_sweet_1 esaf_lotd_nutcracker_sweet_3

Meikkipohja on tehty jo aiemmin esitellyllä unelmaduolla! Toi kaksikko on ollut käytössä aika lailla jatkuvalla syötöllä. Nyt oon testaillut pari päivää Lumenen Blur-meikkivoiteen vaaleinta sävyä, ja sekin on ollut tosi kiva! Varjostukset on tehty LH Cosmeticsin Infinity-paletin Cigar-sävyllä, ja poskipunana on Sweet Peach- duon At Dusk. Korostuksena on luonnollisesti ihana ja täydellinen Tutu!

esaf_lotd_nutcracker_sweet_4

Tein silmämeikin kokonaan kokoelman Smoky-paletin sävyillä. Koko luomella on Deception, ja häivytyssävynä toimi Sweet Dreams. Sisänurkan korostussävynä oli Too-dle-oo! Näiden kolmen yhdistelmä oli samaan aikaan tavallaan luonnollinen, mutta kuitenkin sellainen kevyt arkismoky! Mun mielestä ainakin. Ripsissä oli Lumenen uutta Mystic Curl- ripsaria, joka ei kyllä näissä kuvissa näytä niin hyvältä kuin todellisuudessa.

esaf_lotd_nutcracker_sweet_5

Mainitsinkin jo että huulilla oli toisen merkin tuote! Mulla on ollut Urban Decayn Vice-huulipuna sävyssä Liar jo pitkään, eikä se ole saanut ansaitsemaansa huomiota täällä. Nyt saa! Liar on yksi mun parhaita vaaleanpunaiseen taittavia nudesävyjä, eikä se ole matta! Tässä se on taputeltu mataksi, mutta todellisuudessa se on laadultaan creme. Liar muuten pysyi huulilla ihan yhtä hyvin kuin moni mattapuna, mutta se tuntui paljon pehmeämmältä ja lempeämmältä huulilla kuin moni supermatta versio!

Mitä pidätte mun ensimmäisestä pähkinänsärkijämeikistä?

Silmät/Eyes: Smashbox 24 Hour Shadow primer saatu, MAC Nutcracker Sweet Smoky eye compact, Smashbox Bow Tech Gloss Stick, Lumene True Mystic Curl Mascara saatu

Kasvot/Face: Benefitit PoreFessional Matte Rescue,  Lumene Invisible Illumination Instant glow sävyseerumi saatu, Illamasqua Skin Base White, RCMA Loose powder, LH Cosmetics Infinity-paletti Cigar, MAC Nutcracker Sweet Peach Face Compact

Huulet/Lips: Urban Decay Vice Lipstick Liar saatu

8 Comments

 1. Päivi Päivi

  Tosi kauniilta näyttää ? Ja nuo sun huulet, voi nam ? Mulla ollut nyt käytössä melkein joka päivä UD:n Vicepuna sävyssä Hitch Hike, täydellisen ihana terrakotta. Seuraavaksi pitää tastata toi Liar, ihana ??

  • ilona ilona

   Kiitos <3 Hei ooooo, Hitch Hike kuulostaa tosi hyvältä!! En oo tainnut swatchata sitä tiskillä, pistän tän ylös että osaan ens käynnillä kurkata sen. 😀 Liar on ihan mielettömän nätti arkipuna!

 2. Tosi kaunis, tää menis helposti pikkujouluissa. <3

  • ilona ilona

   Kiitos <3 <3 <3

 3. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Ooooh! I like!

  • ilona ilona

   No mäkin! 😀

 4. Kiki Kiki

  Jännä miten eriltä voi huulipuna näyttää! Mulla toi sama sävy näytttää mutaiselta beigeltä !!! ?

  • ilona ilona

   Whaat!! :O Onpa jännää! Kyllähän se ihon sävy sun muut vaikuttaa, mutta että noin paljon? :O Mulla toi on sellanen rusehtava vanha roosa! :OOO

Vastaa