Skip to content

NOTD Your present required+IsaDora Peel Off-base

China Glazen joulukokoelmassa ilmestynyt Your present required pyöri pöydällä pitkään käyttämättömänä, ja ennen joulua päätin ottaa itseäni niskasta kiinni ja testata tätä ihanuutta. Lakka itsessään houkutteli, sen poisto ei-joten päädyin laittamaan pohjalle IsaDoran Peel Off- aluslakan. 

Koska YPR on itsessään niin näyttävä, päätin laittaa sen alle turvallisesti Orlyn Liquid Vinyliä. Musta sopikin pohjaväriksi hyvin, sillä sen avulla YPR:n kaikki eriväriset glitterhippuset pääsivät kunnolla esille! Liquid Vinyliä laitoin kaksi kerrosta, YPR:ää saman verran. 

Ja ah, pidin näistä kynsistä kovasti. Mokomat vielä kestivät hyvin kulumatta! Olen edelleen todella vakuuttunut Peel Off-basen loistavuudesta, sillä minulla se on toiminut moitteettomasti. En tosin vaadi siltä kuin max. kahden päivän kestoa, sillä lakkaan kynteni lähes päivittäin. Tämän odottamani kaksi päivää Peel Off on kuitenkin kestänyt jokaisella käyttökerralla. Poistaminen on ollut helppoa-olen tökkinyt lakkausta varovasti dotting toolilla tms, ja kun lakkaus on saatu jostain kohtaa irti, on koko setti lähtenyt yhtenä kappaleena kevyesti vetämällä, eikä oma kynsi ole kärsinyt lainkaan. Alle olen jokaisella käyttökerralla tosin laittanut tavallisen aluslakan! 

Sellainen glitterpommi tällä kertaa. Mitä pidätte Your present requiredista? Oletteko testanneet Peel Off-aluslakkaa?

10 Comments

 1. En ole kokeillut, saatika nähnyt sitä kaupassakaan 😀 Mitä aluslakkaa laitat sen alle? Tuo on kyllä niin mystistä kun joillain se toimii ja joillain ei 😀

  • Mulla on aluslakkana Essien Grow stronger. On kyllä jännää miten eri lailla toi POB toimii eri ihmisillä 😀 Mutta samahan sen on ripsarien yms kanssa-kaikki ei vaan toimi kaikilla 😀

 2. Anonymous Anonymous

  Mitä päällyslakkaa olet peel offin kanssa käyttänyt ja oletko levittänyt sen väri-/glitterlakkauksen rajojen yli? Oletko pessyt hiuksia noina päivinä? Mulla tuo peel off ei kestä hiusten pesemistä. Pikasuihku ehkä vielä menee, mutta muuten lakat jää liuskoina jo suihkuhuoneeseen. Lohkeilee myös kärjistä heti lakkauksen kuivuttua :/

  • Käytän aina Seche viteä, ja lakkaan sillä myös kynnen kärjen. Sen takia kaikki mun lakkaukset kestää vähän paremmin. Oon myös pessyt hiuksia POB:n kanssa, eikä oo mun mielestä haitannu.

 3. Upea tuo China Glazen lakka!

  Itselläni kävi peel offin kanssa ensimmäisen kerran siten, että lakat lähtivat suihkussa kokonaan. Seuraavalla kerralla laitoin alle Dependin aluslakkaa, ja pysyi todella hyvin pari päivää, jonka jälkeen poistin lakat vaivatta. Luulen, että jos käyttää liian tujua aluslakkaa, pob ei irtoakkaan. Tuo Depend maksaa Suomessakin norm. hintaisena sen 3e, eikä minusta ole mitään parasta, mutta kyllä pärjää.

  • Epäilen samaa- liian tehokas aluslakka varmasti estää sen poisrepimismahdollisuuden. Luulen kyllä myös että toi POB:n toimiminen on yhtä yksilöllistä kuin esim. ripsareiden tai joidenkin vahvistavien aluslakkojen-ei vaan voi toimia samalla tavalla kaikilla.

 4. Mitä aluslakkaa olet laittanut POB:n alle? Elättelen toivetta, ettei tarvitsisi ostaa kallista Nail Tekiä vain siksi, että voi itse todeta, ettei sekään auta POBa pysymään 😉

  • Essien Grow Strongeria! Se on pitänyt sen just sopivasti kiinni 😀

Vastaa