Skip to content

NOTD Wet n Wild Fergie Collection Nail Color Mermaid Curves

Mermaid curves pääsi heti kynsille,mutta se oli niin läpikuultavaa että laitoin alle Orlyn Jealous,muchia. Kuvat eivät oikein halunneet onnistua-koulu loppui tänään ja ilmeisesti kamerakin oli lomatunnelmissa. Tarjolla siis kauhulähikuvaa kynsinauhoista.


Jealous,muchin päälläkin tätä tarvitsi kolme kerrosta-ja Mermaid curves saa kyseenalaisen kunnian olla ensimmäinen lakka lähes kahteen vuoteen joka lähti vetäytymään Seche Viten takia huolimatta kärjenlakkaus-kikastani. Olen tehnyt huomattavasti paksumpiakin lakkauksia,jotka eivät ole vetäytyneet,joten tätä oli vaikea ymmärtää. Iso miinus tulee myös hajusta-kaikki kynsilakat haisee,mutta minun nenääni tämä oli erityisen paha tapaus. 

Kuva ei tosin tee tälle lakalle oikeutta-se on kynsillä ihana. Sainpa siitä koulussa kehujakin! Aion sietää Mermaid curvesin pikkuvikoja,koska se on ihana. Aion seuraavaksi laittaa sitä mustan lakan päälle,ja lupaan saada siitä parempia kuvia! Sitä siis luvassa viikonloppuna. 


Today I had Mermaid curves on my nails. I really like it despite some problems with Seche Vite (I paint the tips of my nails too,and this still managed to pull back) and I plan to put it on black next. I promise I will get better photos of that!

2 Comments

  1. Mä ostin just saman lakan, se on ihana! Juuri oikean kokoista glitteriä ja upea sävy. Itse laitoin sitä tummemman turkoosin päälle (tai ystävä laittoi, kun lakkasi kynteni kiitoksena valokuvaamisesta) ja kimalle pääsee kyllä kunnolla oikeuksiinsa 🙂

    • Se on aivan ihana! Harmittelen vieläkin etten kokeillut sitä suoraan jonkun tummemman päälle,se on varmasti upea tumman turkoosin kanssa!

Vastaa