Skip to content

NOTD Vega

Zoyan Pixie Dust- linja sai kolme superkimaltavaa lisäystä kevään uusista Magical Pixie Dust-lakoista. Sain kaikki kolme taikapixietä Zoyan maahantuojalta Nailcitylta testiin, ja saatoin kiljua eilen riemusta kun sain lakat käsiini- olin kuolannut näitä jumalaisia glitterpommeja ensimmäiset promokuvat nähtyäni. 

Lakkasin eilen illalla kynteni hyvin pikaisesti sinisellä, upealla Vegalla (valitsin Vegan ensimmäisenä, koska siitä tuli mieleen tämä herra), sillä joku lakoista oli saatava kynsille äkkiähetinyt.

Laitoin Vegaa kolme kerrosta, vaikka kaksikin olisi riittänyt hyvin. Vega oli hiukan paksuhkoa, mutta levittyi silti hyvin- siksi halusinkin nähdä miltä kolme kerrosta näyttää, ja olisiko se jo liian rosoisen näköinen. Seuraavan kerran lopetan kahteen kerrokseen- vaikka Vega näyttää näinkin upealta, on kolmas kerros turha. Onneksi lakka kuivui ennätysnopeasti-painelin nimittäin nukkumaan heti kynnet lakattuani…

Otin kuvat luonnonvalossa, mutta koska ulkona oli kovin hämärää koko päivän, ovat ne silti vähän niin ja näin. DIY-valoboksi on odotellut makuuhuoneen nurkassa viimeistelyä ikuisuuden, ehkä olisi aika kyhätä laatikko loppuun niin kuvien laatu parantuisi. Alempi kuva antaa hiukan todentuntuisemman kuvan Vegasta!

Mitä pidätte Magical Pixie Dusteista? Itse rrrrakastan tuota rosoista, superglitteristä pintaa! 

Onko teillä erityisiä suunnitelmia viikonlopuksi? Olen sopinut huomiselle muutaman menon, mutta sunnuntai pitäisi olla näillä näkymin ihan puhtaasti kotipäivä!

Postauksen tuote saatu blogin kautta.

10 Comments

 1. Aivan ihana! <3 Mulla ei itseasiassa ole yhtään näitä Pixie Dusteja, pitää korjata varmaan tilanne!

  • Sun on ehdottomasti korjattava tilanne, sekä nämä että ne peruspixiet on IHANIA!

 2. Huh aika huikea! Haluaisin kovasti kyllä noita Pixie Dusteja kokoelmaani..!

  • Suosittelen lämpimästi, Pixiet on kivoja! Nää taikaversiot varsinkin- nää kiiltää niin kovasti :B

 3. Aivan upea. Onneksi sulla on se Peel off base, toi on varmasti suht järkyttävän vaikea poistaa 🙂

  • Mä itse asiassa unohdin innostuksissani laittaa Peel offin tämän alle.. :’D Vielä en ole poistanut, katsotaan kuinka paljon ärräpäitä poistohetkell lentelee.

 4. Sävy on tosi sievä, mut taidan kyllä passata nää Magicalit, liian möykkyisiä jotenki 😀 Ne perus-Pixiet sen sijaan on aivan mielettömiä <3

  • Nää on kyllä paljon rosoisempia kuin peruspixiet, eli jos sellainen hiukan tasaisempi tekstuuri viehättää enemmän on ne luultavasti sun makuun parempia. 😀 Tän tekstuuri on mun mielestä aika lähellä OPIn Kiss me at midnightia- tässä on vain isompaa glitteriä!

 5. Aah, toi on just ”mun värinen”, tuollainen vedenvihreä..

  • Sitten sä kyllä tarviit tän! Pistin eilen tän päälle vielä päällyslakan, ja se syvensi tän sävyä vielä ennestään ja se on nyt iiiihana.

Vastaa