Skip to content

NOTD Tinsel town

Kaipasin jotain harmaata kynsilleni,ja päivän lakaksi valikoitui China Glazen hopeanharmaa glitterlakka Tinsel town.


Kaksi kerrosta riitti hyvin peittämään,ja yksi kerros Seche Viteä tasoitti pinnan hyvin. Harmaalla linjalla aion myös jatkaa,sillä lakkausvuorossa on seuraavaksi päivällä pikaisesti esittelemäni A Englandin Fated Prince.

Kävin myös Seppälässä tänään-onneksi Fergie-tarjonta oli siellä suhteellisen suppea. Mukaan tarttui vain yksi luomiväripaletti-Desert Festival. 


Vierastin aluksi paletin oransseja sävyjä,mutta hetken aikaa pohdittuani totesin että paletin ruskeilla saa tehtyä helpon perusmeikin,ja oransseilla voi sitten halutessaan tuoda siihen jotain erityistä. Eli kassan kautta mentiin. Vielä yksi paletti kummittelee mielessä,mutta sen taidan tilata pretty.fi:stä mikäli sen päädyn hankkimaan. En jaksa juosta pääkaupunkiseudun Seppälöitä läpi. 


Here is my NOTD- China Glazes lovely Tinsel town! I also bought another Fergie-palette…

2 Comments

  1. Tollainen oranssi sävy huutaa just minun nimeä :). Mulla on useita paletteja joissa on eri sävyisiä ruskeita yhdistettynä oranssiin. Fergie-kokoelman luomivärit näyttää tosi nätiltä, mutta olen asettanut itselleni vierailukiellon Pretty.fi-sivustolle :). En ole koskaan selvinnyt sieltä pois alle 60 €, joten nyt välttelen koko kauppaa viisauden alkuna :D.

    • Onneksi niitä on Seppälöissäkin ;D Mulla on sama kielto prettyyn.. 😀

Vastaa