Skip to content

NOTD This is tree-mendous

 China Glazen tämän vuoden joulukokoelmassa on kaksi microglitterlakkaa-ostin luonnollisesti molemmat. China Glazen microglitterlakat ovat ehdottomia suosikkilakkojani,ja nyt julkaistut kaksi olivat kokoelmassani ihan uusia värejä. Täysin perusteltuja hankintoja,siis!

Nyt esillä on vihreä This is tree-mendous,jota en aluksi meinannut hankkia. Sitten näin muutaman swatch-kuvan ja olin vakuuttunut siitä että pakko tämä on saada. (plus kyseessä on vihreä lakka-olen huono sanomaan ei vihreille asioille) Kun sain vihreän upeuden kynsilleni,olin täysin myyty. Tämä on paras China Glazen microglitter vähään aikaan!

Kolmella kerroksella sai peittävän tuloksen. Laitoin kaksi kerrosta päällyslakkaa,sillä ensimmäinen kerros hävisi pinnalta varsin nopeasti kuivuessaan. This is tree-mendous pysyi hyvin useamman päivän-kulumajälkiä ei juuri näkynyt kun vihdoin otin lakan pois tänä aamuna. 


Mitä pidätte This is tree-mendousista? Iskevätkö microglitterit tai vihreät lakat ylipäätään?

11 Comments

 1. Tämä on kyllä nätti lakka, todella jouluinen 😀

  • Niin on! Ihanaa että tämän vuoden vihreä oli tällainen vaaleampi,aiemmat kun on aina olleet aika tummia 😀

 2. Myönnän, olen kuolannut tätä! 😉

  • Ihan syystä kuolaat,tämä on livenä vielä upeampi! 😀

 3. No muhun iskee vihreät lakat jostain syystä tosi kovaa. En tiedä miksi. Ne vaan on niin ihania! Ihanalta näyttää tämäkin, en vain nykyisellään ostele enää kovin paljon kynsilakkoja kun niin harvoin pääsen niitä käyttämään. 🙁 Tai pääsisin kai mä niitä useammin käyttämään kuin käytän jos vaan viitsisin, on mukamas tosi raskasta kun lakat on aina PAKKO poistaa tiettyinä päivinä. o.O

  • Vihreät lakat on ihania! En mäkään osaa sanoa että mikä niissä oikein nappaa-jokin niissä vaan on niin ihanaa. 😀

 4. Ihana!! Mistä yleensä hankit näitä, tilaatko netistä vai löydätkö jostain kaupoista? 🙂

  • China Glazea ei myydä Suomessa kaupoissa,mutta suomalaisista verkkokaupoista Cesarsshop,Mimax ja Adenina myy näitä-niistä tilaan aina omani 🙂 Ulkomailtakin saa,mutta noilta kolmelta kun tilaa on tilaus parissa päivässä yleensä perillä-pidempään en jaksa odottaa 😀

  • Lisäys: Consult Lady Korsossa myy China Glazea,sieltä voi ostaa paikan päältä!

  • No se on vähän liian kaukana mulle! 😀 Mut noi netti kaupat mitkä mainitsit, apua. Tuli semmonen pieni kynsilakka sokeus ja valinnan vaikeus, mut tulihan niitä muutama silti tilattua :))

  • Heh,kiva kuulla! 😀

Vastaa