Skip to content

NOTD Suzi’s hungary again

Vuorossa seuraava uusista OPI-lakoista,Suzi’s Hungary again. Tässäkin on shimmeriä,mutta niin vähän ettei sitä juuri näe. 


Tämä raidoittui hiukan,ja jouduin laittamaan neljä kerrosta jotta tulos oli tarpeeksi peittävä. Väri on kuitenkin ihana ja kesäinen!

Kotiintullessa eteisessä odotti ennätysnopeasti saapunut Fyrinnaen paketti. Heti kun verkkokauppa oli auki ja tilaustenteko mahdollista tilasin uuden Pixie Epoxyn(edellinen on voimissaan ja sitä on jäljellä,mutta en halua joutua tilanteeseen jossa se loppuisi eikä uutta olisi heti saatavilla) ja koska en halunnut tilata pelkästään sitä,valikoin ostoskoriin muutaman luomivärin. Meinasin ostaa Chromen,mutta jätin sen jostain syystä tilaamatta-ja sainkin sen ilmaiseksi näytteekseni! Rakastan tuota muovia mihin tuotteet on kääritty,räpistelen sitä yleensä pitkään aivan onnessani-kuin pikkulapsi.

Jjja ennen töiden alkua erehdyin käymään Jumbon Stockalla,jossa ale oli juuri alkanut ja selektiivisen kosmetiikan alepöytä vielä kukkuroillaan. Hypistelin ties mitä,ja useampi tuote oli pidemmän aikaa käsissäni ja jo matkalla kassalle,mutta päädyin ostamaan vain yhden Guerlainin paletin. Siitä lisää myöhemmin!
Here is my NOTD-OPI:s Suzi’s Hungary again. Needed four coats to get it opaque and even,but it is a really pretty color!

Aaaand here is my latest Fyrinnae-order. And a Guerlain-palette I found from sale.

4 Comments

  1. Huh, kaunis sävy, mutta omat hermot ei kestäisi laittaa neljää kerrosta. 😀

    • Mulla on teräshermot kynsilakkojen kanssa,jaksan lakata niin kauan että on peittävää 😀 Kahdeksan kerrosta on tainnut olla mun maksimi 😀

  2. Lakka näyttää ihanalta, just sellaiselta jota olen hakenut. Neljä (!) lakattua kerrosta kuitenkin hidastaa hiukan innostusta, mun vieterille maksimi on 3…. Voi alennusmyynnit sentään. Täällä sitä katsellaan kärvistellen 😉

    • Essieltä löytyy muistaakseni parikin tuon sävyistä-ei ihan dupeja,mutta samankaltaisia. Cute as a button ainakin,en tosin jaksa kaivaa sitä laatikosta vertaillakseni 😀 Alennusmyynnit <3

Vastaa