Skip to content

NOTD Sugar cane

 Kicks on marssittanut kauppoihin oman versionsa hiekkalakoista. Kicksin versio kantaa nimeä sugar lacquer,ja sävyvalikoima on varsin kohtuullinen. Itse kotiutin kolme lakkaa,tänään kynsillä oli niistä ensimmäinen-Sugar cane.

Sugar cane on kaunis,shimmerinen nude,joka kuivuu nopeasti hiekkaiseksi. Itse laitoin kaksi kerrosta päällyslakkaa,ja vaikka hiekkaefekti silottui,on se silti selvästi nähtävissä. Pidän tästä,pidän tästä kovasti! Kaksi paksuhkoa kerrosta riitti peittämään paremmin kuin hyvin. 

Oletteko ehtineet jo tutustua Kicksin hiekkalakkoihin?

6 Comments

  1. Oi, kivan sävyinen! Pitääpä itsekin käydä tutkimassa valikoimaa.. minkä hintaisia nuo on? 🙂

    • 8,90 oli normaalihinta,itse käytin Kicksin aleseteleitä noihin!:) Tuo on aivan täydellinen nude <3

  2. Hehee, mäkin ostin Sugar Canen ja toisen Kicksin sokerilakan eilen, just postasin niistä. 🙂 Mitkäs muut värit sä ostit? Mulle jäi kyllä aika moni sävy vielä vähän kaihertamaan, täytyy ehkä hakea näitä jossain välissä lisää.

    • Ostin tän lisäksi Moondustin ja sen hopeisen jonka nimeä en nyt millään muista! Mutta ihaniahan noi oli,ja tosi hyvälaatuisia!

  3. Voin myöntää avoimesti etten ole koskaan ostanut Kicksistä mitään, syy kyseistä firmaa ei löydy tästä pikkukaupungista. Helsingissä käydessä en koskaan muista/jaksa käydä siellä. 😀 Voisivat perustaa nettikaupan, niin saisivat minustakin asiakkaan. 😉

    • Totta,nettikaupalla saisivat varmasti aika laajat markkinat! 😀

Vastaa