Skip to content

NOTD Significant other color

Tänään kynsille pääsi eräs pisimpään kokeilua odottaneista lakoista,Edinburghista ostettu OPI:n Significant other color. Tämä ihanuus on aika läpikuultava,ja viisas kerrostaisi sitä jonkun toisen lakan päälle-mutta koska itse olen jääräpäinen ja haluan aina kokeilla lakkaa ensin yksinään,laitoin tätä kuusi kerrosta. Vaikka kerroksia tuli paljon,kuivuivat ne silti niin nopeasti ettei lakkauksessa mennyt tavallista pidempään. Ja lopputulos on sen arvoinen-tämä on IHANA. Otin tästä ihan järkyttävän paljon kuvia,mutta yksikään ei pystynyt kuvaamaan sitä miten upea tämä oikeasti on. Yleensä vain glitterlakat ovat niin ihania että jaksan tuijotella niitä päivän mittaan jatkuvasti,mutta tämä tekee poikkeuksen. Nämä ovat jännät. Niin jännät,että Routalempikään ei keksisi tarpeeksi jännää vastinetta. Niin jännät,että aion kuorrutella niitä tänään jollain glitterillä ja katsoa tuleeko vielä jännempää. 

Luulen että vähemmilläkin kerroksilla olisi pärjännyt,mutta oma kynsirajani on niin näkyvä että olen mieluummin ylitarkka ja laitan useamman kerroksen kuin katselen kuinka se kuultaa lakan alta läpi. 

Jos pidät duochromelakoista,hanki tämä. Efekti on todella voimakas,ja valosta riippuen lakka näyttää laventelilta/pinkiltä/kultaiselta/kelmeän limenvihreältä. Siveltimenvedot saattavat näkyä hiukan,mutta kuka jaksaa välittää sellaisesta kun lopputulos on kuitenkin näin upea? 

2 Comments

  1. Myy Myy

    Tajusin just, että mullahan on tämä! Olenko käyttänyt? Hups 😀

    • Hahaa,jos et ole käyttänyt,niin kokeile pikimmiten! 😀

Vastaa