Skip to content

NOTD Purple reign meets CG in the city

Muiden IsaDoran syyskokoelman tuotteiden lisäksi sain testiin myös yhden kokoelman kynsilakoista,ihanan,tumman luumun värisen Purple reignin. (heh,tuo nimi on ihana koska Prince <3)

Lakka on todella hyvälaatuinen,helposti levittyvä ja lähes yhdellä kerroksella peittävä creme. Itse kuitenkin onnistuin mähmäämään kynsien kanssa useamman kerran (ei pitäisi pitää neulelankoja niin lähellä kun lakkaa kynsiä…) ja jouduin laittamaan kolme kerrosta korjatakseni omia virheitäni. Kolmannen kerroksen jälkeen luulin olevani jo selvillä vesillä,ja sitten mokasin taas. Voitte varmasti kuvitella sen sulosanojen tulvan joka siinä vaiheessa suusta pääsi. 

Käyttämättömien lakkojen laatikosta löytyi China Glazen CG in the city,joka sopi onneksi pelastamaan tilanteen paremmin kuin hyvin.Kirkaspohjainen glitter peitti pahimmat virheet,ja saatoin levittää päällyslakan ja antaa kynsien olla. Seuraavalla kerralla lakkaan vähän virkeämpänä,sillä haluan päästä kokeilemaan Purple reigniä myös sellaisenaan-väri nimittäin on UPEA. 

Mitä pidätte luumuglitterkynsistä?

Vastaa