Skip to content

NOTD Ninja Polish Tree of lights

Ninja Polishin Tree of lights oli kynsillä maanantaina. Tämä ihana lakka päätyi omistukseeni kynsilakkakirppiksen kautta- onneksi, sillä tämä on UPEA. Ihana.

Erityisesti tarkoituksella epätarkassa kuvassa näkyy miten tämä vihreä ihanuus kimmeltää- vaikka omistan useamman vihreän glitterin, en ainuttakaan tällaista. Vihreitä glittereitä ei voi olla liikaa ja silleen… 

Tämänkaltaiseksi glitterlakaksi Tree of lights levittyi varsin helposti. Kaksi kerrosta olisi hiukan tarkemmin levitettynä riittänyt, mutta päädyin silti laittamaan kolme- ihan omien pikkumokien takia. Tree of lights oli myös suhteellisen helppo poistaa. Microglitterit ovat ainakin omasta mielestäni helpoimpia poistettavia glitterlakkojen keskuudessa. 

Huomasinpa muuten että kaikki kolme Ninja Polishin lakkaani ovat erisävyisiä vihreitä. Tämä saattaa kertoa jotain mieltymyksestäni vihreään väriin… Onneksi kaikki kolme ovat sentään eri koostumusta- tämä on glitter, Flibbertigibbet upea hologrammilakka ja Shillelagh on upea, vihreän eri sävyissä hohtava shimmer. 

Mitä pidätte Tree of lightsista?

2 Comments

  1. Tykkään tästä vielä enemmän kuin siitä edellisestä, upea!

    • Hahaa, arvasin! 😀

Vastaa