Skip to content

NOTD Neon+glitter

Kävin jo hyvän aikaa sitten ihanan Hennan kanssa Seppälässä tutkintareissulla, jolla molemmat päätyivät ostamaan sinne rantautuneita kynsilakkoja ota 3 maksa 2-tarjouksen houkuttelemana. Henna on ehtinyt kirjoitella jo omista ostoksistaan, minun raporttini laahaavat kaukana jäljessä. Puolustuksekseni (en kyllä tiedä onko tämä mitenkään hyväksyttävä syy…) sanottakoon että vielä kokeilemattomien kynsilakkojen määrä on kohdallani useamman kymmenen luokkaa, ja nämä Seppälä-raukat jäivät useaan otteeseen jonkin kalliimman merkin jalkoihin. Glitterillä höystetty neonoranssi lakka kummitteli mielessäni kuitenkin niin paljon, että se pääsi vielä toukokuun puolella käyttöön. Kaksi muuta ostamaani lakkaa odottelevat vielä testausta, ja näillä näkymin odottavat vielä kauan- tilasin Nailsuppliesilta 9 upeaa lakkaa jo valmiiksi odottavien jatkoksi, ja ne valitettavasti pesevät jäljellä olevat kaksi Seppälä-lakkaa 6-0. Tilatun yhdeksän joukossa kun oli OPIn Coca-Cola-kokoelman ihanuuksia, Orlyn kevät-ja kesäkokoelmien lakkoja sekä yksi yksinäinen China-Glaze. Lisäksi olisi Cirqueta, KBShimmeriä ja Foxy Pawsia jonossa-ja kynteni ovat tällä hetkellä vielä muuton jäljiltä varsin karussa kunnossa. Ehkä kesän aikana saadaan kaikki jossain vaiheessa esille. Ehkä? Joo? 

Mennäänpäs kuitenkin tällä kertaa kyseessä olevaan lakkaan. Tähän iskin silmäni ensimmäisenä neonvärin takia, ja innostuin vielä enemmän kun tajusin että seassa on erikokoisia hopeaglittereitä. Jännä yhdistelmä, jollaista ei omasta kokoelmastani vielä löydy. Kassallehan tämän kanssa siis mentiin!

Pelkäsin että tämä olisi jotenkin vaikeasti levittyvä glitterin ja neonkoostumuksen takia, mutta tämä levittyikin todella vaivattomasti. Neonlakkana tämä tietty kuivui mattapintaiseksi, mutta kerros päällyslakkaa teki tästä taas kiiltävän. Tämä peitti melkein kahdella kerroksella- laitoin kuitenkin kolme ihan varmuuden vuoksi.

Mitä pidätte neonoranssin ja glitterin yhdistelmästä? Tällaisia lakkoja saisi olla mielestäni enemmänkin!

 Koska eilen ei tullut postausta, tänään olisi tulossa kaksi. Päätin että siinä on jokin logiikka, joten sillä mennään. Illemmalla olisi luvassa IsaDoran uuden Bronzing Make Up Savannah-kokoelman Savannah Sunset-paletilla tehtyä meikkiä!

8 Comments

  1. Onpa kaunis kynsilakka. 🙂

    • Niin kyllä on! Pitääkin kaivaa se taas kätköistä!

  2. Oi tää oranssikin näyttää nyt kivalta! Pitäiskö hankkia tää sen neonkeltaisen kaveriksi.. : D

    • Kannatan, kannatan! Ei ole kallis! 😀

Vastaa