Skip to content

NOTD My favourite ornament

Vierailin useamman muun kauneus-ja kynsibloggaajan kanssa Cesars Shopilla joulukuussa (kirjoittelen tästä vielä tarkemmin, oli sen verran kiva tilaisuus) ja ostin tällä reissulla useamman ihanan lakan. Ihanin näistä uutuuksista on ehdottomasti OPIn My favourite ornament- upea kylmän kultainen glitterlakka josta olin haaveillut jo pidemmän aikaa. My favourite ornament on oikeastaan aika lähellä hiekkalakkaa, mutta pinta ei jää vähän tasaisemmaksi kuin OPIn liquid sandeissa.

Omasta kokoelmastani lähinnä My favourite ornamentia on China Glazen I’m not lion. I’m not lion on silti sen verran erilainen että molempien hankkiminen on ollut oikeutettua. (I’m not lion on microglitter ja sisältää ihan kunnon hologlitteriäkin) 

My favourite ornament (ja moni muukin Cesarsin ostoksista) on odotellut pöydällä sopivaa käyttöönottotilaisuutta, ja nyt tämän kultaisen aarteen aika tuli. Kaipasin jotain helppoa, kaunista ja näyttävää, ja tämä sopi kuvaukseen täydellisesti. Kolme kerrosta peitti hyvin, ja kerros Secheä tasoitti hiukan rosoisen pinnan. 

My favourite ornament on ehdottomasti yksi kauneimpia omistamiani lakkoja, ja sen koostumus on ihan täydellinen. Glitteriksi sen poistokin oli todella helppoa! Pahoittelen tätä yletöntä ylistystä, mutta tämä todella ansaitsee sen.

Mitä pidätte My favourite ornamentista?

4 Comments

  1. Vautsi!
    Mulle on muuten tulossa tuo I’m Not Lion, jee!

    • Jee, hyvä valinta! 😀 Se on IHANA!

  2. Mä rakastan tätä, onneksi löytyy omastakin hyllystä, niin ei jää haaveilun asteelle. 😉

    • Hahaa, hyvä ettei jää haaveiluksi! 😀 Tää on ihana <3

Vastaa