Skip to content

NOTD Kicks Sugar Lacquer Crystal Glass

 Tänään kynsillä kimalsi yksi Kicksin Sugar Lacquer-sarjan lakoista,Crystal Glass. Olen ostanut Kicksin Sugar-lakoista neljä-tämän lisäksi minulta löytyy Moondust,Sugar cane ja Black Diamond. Näistä Sugar Cane on jo vilahtanut blogissa,nyt on Crystal Glassin vuoro! Tänään lakkaan luultavasti kynteni Black Diamondilla,joten ei kauaa kun sekin päätyy blogiin asti.

Crystal Glass on upea,hopeinen hiekkaglitter! Vaikka hopeisia glittereitä kokoelmastani löytyykin (mm. A Englandin Merlin ja China Glazen Glistening snow) on tämä silti aivan erilainen niihin verrattuna. Samaan aikaan hyvin näyttävä ja hillitty! Hillitympi efekti voi tosin myös johtua lyhennetyistä kynsistä. Pitkät olivat ihanat,mutta jotenkin nämä lyhyet ovat nyt varsin virkistävää vaihtelua! 

Laitoin Crystal Glassia kaksi paksua kerrosta,ja päälle kerroksen Seche Viteä. Kerros sesseä siis tuo vain kevyesti kiiltoa ja tasoitusta näille Kicksin hiekkalakoille,tekstuuri pysyy silti selvästi nähtävissä. Ei vain tunnu ihoa vasten sitten niin karhealta. 

Mitä pidätte hopeaisista glittereistä? Hiekkalakkoja tulee näkymään blogissa lähitulevaisuudessa lisääkin,sillä palkitsin itseäni jaksamisesta ja pienistä mutta tärkeistä saavutuksista tilaamalla itselleni uusia OPI:n Mariah Carey-lakkoja. Tulossa on mustaa ja violetinharmaata liquid sandia.Teitä on varoitettu!

6 Comments

  1. Kivaisa :3
    Mie en päässy perille Mariahin kokoelmasta ja se musta-valkolakka on ihan kamala 😀 Siinä on sitä mustaa ihan liikaa.

    • Mikä mustavalkolakka? 😀 Se musta liquid sand minkä mä tilasin on ihan täysmusta 😀

    • Wonderous Star – oli sen nimi 😀 Piti ihan ebaystä etsiä :’)

    • Haha,kyllä mä senkin tilasin :’D

Vastaa