Skip to content

NOTD Jessica

Make Up Storelta saatujen ihanuuksien joukossa oli myös kynsilakkoja- yksi värilakka ja yksi hoitolakka. Värilakka on upea neutraalihko vanhan roosan sävyinen glitterlakka Jessica, joka muistuttaa ensisilmäyksellä hiukan OPI:n Baby please come home-lakkaa. Lähemmin tarkkailtuani totesin Jessican olevan kuitenkin hiukan vaaleampi ja enemmän vaaleanpunaiseen taittava- parempi nudeglitter, siis. 

Jessican pullo on Make Up Storelle tyypillinen- iso musta korkki ja kirkas lasipullo mustalla printillä. Olen aina pitänyt Make Up Storen kynsilakkapulloista, vaikka iso korkki onkin lakatessa hiukan kömpelö. Pullo on nätti, se riittää minulle. 

Vaikkei Jessicaa ainakaan pullon mukaan luokitella suoraan tekstuurilakaksi, sitä se kuitenkin omasta mielestäni on. En siis laittanut sen päälle päällyslakkaa, vaan nautin sen jättämästä kauniista tekstuuripinnasta.


Huolellisesti levitettynä Jessica olisi voinut peittää kahdella kerroksella, mutta itse levitin varmuuden vuoksi kolme. Jessican tekstuuripinta on yksi kaunein näkemistäni! Metallinen nude ja hopeaglitter sopivat täydellisesti yhteen, ja pinta on juuri sopivan karhea. Lakka oli kynsillä ihan mielettömän kaunis, ja tämä nousi nopeasti omien suosikkitekstuurilakkojeni joukkoon. Seuraavaksi kokeilen tätä päällyslakan kanssa! 


En olisi voinut saada testiin kauniiimpaa lakkaa. Jessica on UPEA, ja tulen käyttämään sitä varmasti paljon. Suunnittelin jo tekeväni liukuvärjäyksen sillä ja Baby come homella…

Mitä pidätte Jessicasta? Vieläkö tekstuurilakat nappaavat?Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta.

6 Comments

  • Niin on! ^^ Tää meni mun tekstuurikokoelmassa kärkisijoille 😀

 1. Toi on ihana lakka! Harmi kun ei osunu mun miitti pussukkaan ja juu tekstuurit napppaa 🙂

  • Niin on! Toivottavasti tämä kulkeutuu sulle jotain kautta!

 2. Ihana, vähän samaa henkeä ku Illamasquan Glamore kokoelman shampanjaisessa tekstuurilakassa, jota kuolasin Lontoossa. Mulla on taas vaikka mitä kynsilakkahimotuksia, vaikka vanhoja lakkojakaan en käytä tarpeeksi…

  • Totta muuten! Oon nähnyt Glamoren vain kuvissa, mutta jotain samaa näissä kyllä on!

   Vähän sama tilanne kuin mulla- haluan vaikka mitä, mutten ole käyttänyt vielä kaikkia vasta ostettujakaan 😀

Vastaa