Skip to content

NOTD In true Stefani fashion

Kynsillä kimmelsi muutama päivä sitten OPI:n In true Stefani fashion, Gwen Stefani- kokoelman glitterlakka. In true Stefani fashion oli toinen niistä lakoista jotka ostin välittömästi kokoelman tullessa myyntiin CesarsShopille, ja ensimmäinen joka pääsi niistä kahdesta kynsille. 

In true Stefani fashion on kirkaspohjainen, hopeinen glitterlakka, jonka seasta löytyy holografisia neliöglittereitä. Lakka sopii hyvin sekä kerrostukseen että käytettäväksi yksinään-luulen että kolme kerrosta voisi riittää täyteen peittävyyteen. 

Itse laitoin kaksi ohuehkoa kerrosta In true Stefani fashionia Nein!Nein!Nein!Ok fine-lakan päälle. Kuten näkyy, jälki on aika peittävää, ja tumma pohja tuo vain kontrastia glitterlakalle, ei niinkään enää näy sen alta. 

Lienee sanomattakin selvää että rakastan tätä lakkaa palavasti. Erilaiset glitterpommit ovat heikkouteni, ja tämä on taas oiva lisäys kokoelmaan. Glitterlakkoja kun ei ole koskaan liikaa… Ilman neliöglitteriä tämä olisi aika tavallinen hopeinen glitter- onneksi on niitä neliöitä erottamassa tämän muista. Myönnettäköön myös että olisin saattanut ostaa tämän (ja toisen ostamani lakan) ihan vaan niiden korkkien takia- mustaa, valkoista ja graafista linjaa, en voisi vaatia enempää. 

Mitä pidätte In true Stefani fashionista? Nappaako? Itse jatkan No Doubtin ja Gwenin omien biisien fiilistelyä- suuri osa kun on iskostunut ikiajoiksi mieleen. Hey baby hey baby HEY!

2 Comments

  1. Gwen-lakat <3 Kommentoinkin CN:lle, että vaikka sävyt eivät olisikaan miellyttäneet (tosin kuinka se voi olla mahdollista….) niin fanina olisin silti varmaan ostanut ne kaikki, ihan vaan fanituksen nimeen 🙂 Mutta onneksi kokoelmassa oli helmiä, kuten Hey Baby, punainen creme ja tämä glitterpommi. Olen samaa mieltä – glittereitä ei koskaan voi olla liikaa.

    • Olet niin oikeassa! Ihan vain tämän teeman takia olisin voinut ostaa tämän kokoelman lakkoja- onneksi ne olivat ihania!

Vastaa