Skip to content

NOTD High on hope

Ostin High on hopen hiukan ennen lomaa Stockalta-täysihintaisena-pullon takia. Näin jälkeenpäin ihmettelen vieläkin mitä tuli tehtyä,mutta en kadu-lakka on ihana. Harmillista kyllä sen ihanuus toistuu ainakin omaan silmääni paremmin pullossa kuin kynsillä,mutta ihana silti. Aion kokeilla jotain efektilakkaa sen päälle,josko saisin tästä ihan vaan vähän paremman-eli että se näyttäisi yhtä ihanalta kuin pullossa. 

Peittävään lopputulokseen tarvitsin kolme kerrosta-eli aika peruslakka. Kestävyyteen petyin hiukan,sillä lakkasin kynnet eilen ja iltapäivällä alkoivat kynsien kärjet näkyä hiukan. Olin tietty ollut pitkän päivän töissä ja tehnyt paljon käsilläni,mutta olen tottunut siihen että lakka kestää edes seuraavaan iltaan asti kulumatta. Edinburgh-saaliiden joukossa on Gelous-aluslakka,jolla pitäisi saada geelilakan kestävyys mille tahansa kynsilakalle-ehkäpä voisin testata tätä sen kanssa ja katsoa josko tämä kestäisi pidempään?


Cesarsshopilla on kesän lakkakokoelmat alessa,ja sorruin muutamaan. Myös pitkään mieltä vaivannut A Englandin Merlin kotiutui luokseni-eikä kaduta. Merlin on UPEA-ja oikeasti uniikki lisä kokoelmiini. Color Clubin cremet eivät ole ainutlaatuisia,mutta ihania silti-eikä minulta löytynyt juuri näitä sävyjä. Tällä hetkellä suurin ongelmani on se etten osaa päättää mitä ihanuutta nyt kynsilleni laittaisin-Merlin houkuttelee aika paljon…

My NOTD is Orlys High on hope- a polish that I bought only because it looked so pretty in the bottle. It’s not as pretty on nails-but pretty enough to keep. Needed three coats to get it opaque. 

I also bought a few new polishes from sale-I LOVE A Englands Merlin!

Vastaa