Skip to content

NOTD Glitter and be gay

Tänään kynsillä toinen Deborah Lippmannin Jewel Heist-kokoelmasta hankkimistani lakoista,Glitter and be gay.

Glitter and be gayssa on kirkas,keltainen pohja,ja päätin kokeilla sitä suoraan mustan päälle. Kannatti. Tulos on UPEA. Mieleen tulee Versacen 90-luvun mallistot,jalokivet ja merirosvoaarteet.Olen hykerrellyt itsekseni kynsiä ihastellessani,sillä IRL näyttää siltä että kynsilläni olisi oikeasti jalokiviä. 

Otin ihan älyttömän määrän kuvia kynsistä,ja pakkohan niitä oli tänne pistää että saatte käsityksen siitä miten upeasti nämä kimaltavat!

Pohjalla 2 kerrosta Orlyn Liquid vinyliä ja yksi kerros Glitter and be gayta.


Mitä pidätte tämänkaltaisista glitterlakoista?Liikaa vai juuri sopivasti? Itse olen sen tason harakka että olen näistä aivan onnessani…

6 Comments

  1. Ihana, mutta mun kynsienlakkaustahdilla en raski ostaa mitään kalliimpia lakkoja. Ja itseasiassa nyt en ees lakkaa taas kynsiä ollenkaan ku mun entiset superkynnet, jotka ei ikinä katkennu alko mennä aika kauheeseen kuntoon ku lakkailin kynsiä.

    • Voi ei! :O Mun kynnet on useamman vuoden työn tuloksena siedettävässä kunnossa,ja pysyy siinä koska lakkaan niitä.Kynsinauhat nyt on aina päin perää,mutta jos ees kynnet…

    • Joo, se taitaa mennä niin, että jos kynsiä lakkaa, niin pitää sitten lakata koko ajan ja muistaa hoitaa. Mulla oli tosi hyvässä kunnossa kynnet ku en vuosiin lakannut ollenkaan, mutta nyt ku oon lakkaillut välillä, niin alko liuskottuun ja katkeileen. Mulla on kynsinauhat ollu aina kamalat ja on edelleen, mutta kynnet ei oo koskaan ollu näin huonot.

    • Mulla auttoi Yves Rocherin hius-ja kynsitabut kun nää oli pahimmillaan! 🙂

  2. Ääääääh, TYKKÄÄN!! 🙂

    • Hahaa,arvasin! ;D Tää on ihana <3

Vastaa