Skip to content

NOTD Gift of sparkle

Violettia oli tänään myös kynsillä Color Clubin Gift of sparklen muodossa!

Tästä en oikein osaa sanoa muuta kuin ihana.Upea. Kimaltaa ihan mielettömästi kun valo siihen osuu-ja on todella moniuloitteinen kun läheltä katsoo.

Peittävä kahdella kerroksella,laitoin varmuuden vuoksi kolme. Tasoittui nätiksi Seche Vitellä,eikä mitään suurempia ongelmia tullut vastaan! Tätä voisin kokeilla joskus mattalakan kanssa…

4 Comments

  1. Apua, miten upea tämä on! Tuli ihan hirveä himo ostaa tämä, vaikka en ole kynsilakkoja enää pitkiin aikoihin harrastanutkaan.

    • Tää on aivan ihana! 😀

  2. Mietin täällä, että miten sä jaksat vaihtaa lakat niin usein, vaikka käytät usein glitterilakkoja ja muita inhan vaikeita poistettavia. Ilmeisesti kynsilakkafriikillä riittää energiaa tuollaiseen 😀 Mä jaksan vaivoin vaihtaa lakat neljän päivän välein ja usein päädyn vaaleisiin lakkoihin, koska ne on vaan helpompia. Tummat lakat on silti ehdottomasti mun suosikkeja ja käyttäisinkin niitä aina, jos olisi enemmän viitseliäisyyttä. Respect!

    • Haha,hullun raivolla mä ne poistan :D:D tosin se hinkkaus on kanssa jotenkin terapeuttista! 😀 Jotain arjen luksusta siinä on kun kädet on nättinä! 😀

Vastaa