Skip to content

NOTD Fated Prince

Fated Prince pääsi ensimmäisenä uusista A England-lakoista kynsille.Ja voi,miten ihana se onkaan! Juuri minun mieleiseni hologrammilakka.Levittyvyyden suhteen jouduin kyllä pettymään.Kolme kerrosta peitti,mutta joka kerroksella lähti joku jo lakattu kohta kaljuuntumaan jos ei ollut varovainen. Muissa hololakoissa kyseinen  vika on ihan tuttu,ja siihen on tottunut,mutta tämän kohdalla se oli yllätys. A Englandin holot ovat yleensä levittyneet aivan täydellisesti. Vika on kuitenkin pieni,kun sen tietää ja osaa varautua. Pidän tästä huomattavasti enemmän kuin China Glazen Galactic Greystä,joka on jäänyt hyvin vähäiselle käytölle. 

Levittyvyydestä ja peittävyydestä siis miinusta,mutta muuten tämä on ihana! Ajattelin jo että voisin yhdistää tämän Ascalonin kanssa…


Today I have A Englands Fated Prince on my nails. A lovely grey holo-needed three layers to get opaque,and this didn’t apply as nicely as my other A England holos do. Still,this is a lovely polish and I do prefer this to China Glazes Galactic Grey.

2 Comments

  1. Minua ei tämä niin innosta, sen sijaan haluaisin sen kirkkaan fuksian/pinkin ja lisäksi sen mikä sinullakin on eli Briar Rose.

    • Briar Rosen esittelen myöhemmin tänään! 🙂 Odottelen vielä Briarwoodia-se julkaistaan myöhemmin ja on mielestäni kokoelman paras! Sen kun käsiini saisin 😀

Vastaa