Skip to content

NOTD Dancing with Nureyev

A Englandin uudesta Ballerina-kokoelmasta kynsille pääsi ensimmäisenä Dancing with Nureyev. Kokoelman nimet (ja lakat tietty) aiheuttivat lievää riemua,sillä Dame Margot Fonteyn ja hänen upea uransa baletin parissa olivat vielä suhteellisen tuoreessa muistissa. 

Dancing with Nureyev on kokoelman tummin lakka,ja silti vaaleahko sininen.


Sain todeta että DWN:n tummuus vaihtelee valon mukaan-omassa kuvassani valo osuu siihen niin että se näyttää hiukan vaaleammalta kuin todellisuudessa on. Ihana,upea väri,jollaista en vielä omistanut! Laatu on taattua,pettämätöntä A Englandia-kaksi kerrosta peitti täysin. 

Pätkäisin muuten ihanat,pitkät kynteni muutama päivä sitten (ihan tarkoituksella-halusin lyhentää,mutta lyhensin liikaa) ja itkeskelen nyt töpökynsineni kun ihania uusia lakkoja olisi testattavana vaikka kuinka,eivätkä ne näissä töpöissä pääse oikeuksiinsa.(kuvassa näkyy vielä ne ihanat,pidemmät kynnet…) Käväisin eilen Cesarsshopilla muiden bloggaajien kanssa viettämässä ihanaa iltaa,ja saatoin ostaa sieltä muutaman ihanuuden.. Illasta,ja sen saaliista kerron tarkemmin ihan erikseen! 

Mitä pidätte Dancing with Nureyevistä?

Dancing with Nureyev was the first polish to get on my nails from A Englands lovely new Ballerina-collection! This is such a beautiful shade-and a unique add to my collection. It looks a little lighter in the picture than it is in reality-nevertheless,this is a real beauty. As usual to A Englands holos,this covered perfectly with just two layers.

17 Comments

 1. Mää oon vielä pidättäytynyt tilaamasta mitään tuosta kokoelmasta…ja mietin vielä Fonteyn ja Her Rose Adagion välillä, että kumman ostan (ekana..).
  Just tänään lakkasin taas Princess Tearsilla ja nimettömiin kaveriksi glitteröverit. Tosin just toisesta nimettömästä kuoriutu mömmönä kaikki lakat pois, eli pitää lakata se kynsi uusiksi :O

  • Fonteyn oli tän jälkeen seuraava,se oli ihana 😀 Her Rose Adagio tosin on iiiiiihana,lähes täydellinen nude holo… :B

   Mmm,Princess Tears+glitteröverit kuulostaa upealta kombolta! Mikä aluslakka sulla on ollut kun noin kuoriutui? Glitteröverit tosin kyllä tekee välillä noin,aluslakasta riippumatta 🙁

  • Ihan perus Mavalan aluslakka…toinen nimetön on pysyny ihan paikoillaan, niin vähän ihmetyttää. Kai sinne oli joku rako jäänyt reunaan ja käsiä pestessä meni vettä väliin tai jotain muuta ihmeellistä.

  • Hmm,voi hyvin olla! Outoa silti :O

 2. Ovatko nuo töpökynnet? 😮 Mä riemuitsen blogissa mun piiitkistä kynsistä, jotka ovat lyhemmät kuin sulla 😀

  • Haha,nämä on vielä ne pitkät ja ihanat! 😀

  • Ok, mä jo ihmettelin 😀

  • Myy Myy

   Haha, mä tulin ihmettelemään ihan samaa 😀

  • Heh,myönnettäköön että kynnet oli vielä tätä pidemmät kun pätkäisin ne,joten ehkä nää voi luokitella pitkiksi töpöiksi? 😀

 3. Aivan ihana lakka, vaikka sinertävät eivät välttämättä ole ykkössuosikkejani, mutta tää on erikoinen. 🙂

  • Tämä ei todella ole ihan perussininen,joten luulen että vaikket sinisistä niin pitäisi,tämä voisi hyvinkin napata! Siniset holot ei normaalisti oo kovin korkeella munkaan suosikeissa 😀

  • Kiitos,pitääpä käydä kurkkaamassa!

 4. Anonymous Anonymous

  Ihan vaan vinkiksi, että pilkun jälkeen ennen seuraavaa sanaa tulee välilyönti 😀 Helpompi lukea, kun sanat eivät ole pötkössä.

  • Kiitos muistutuksesta!

 5. Tämä on ihanan värinen, tykkään ihan hirmuisesti 🙂

Vastaa