Skip to content

NOTD Chalk dust Flamingo eli miittikynnet!

Ihan aluksi joudun tunnustamaan että postauksen kynnet eivät ole vain miittikynnet,vaan ne tehtiin jo torstai-iltana,taka-ajatuksena oli testata ostamaani Gelous-aluslakkaa ja samalla tehdä miittikynnet hyvissä ajoin ja huolella. Ihastuttavat kosmetiikkabloggaajat tapasivat picnicin ja Glittervierailun merkeissä eilen Turussa-tästä ja miittisaaliista kerron myöhemmin-oletettavasti huomenna. Nyt sanon vain etten ole pitkään aikaan viettänyt niin ihanaa ja niin hauskaa päivää niin herttaisten ja ihanien ihmisten kanssa! Sanoinko ihana tarpeeksi monta kertaa? Hyvä.

Tungin näihin kynsiin kolme uutta asiaa-viime viikolla ostetun Color Clubin Flamingo-cremen,Maybellinen Chalk dust-lakan sekä jo edellä mainitun Gelous-lakan. Gelous vaati huolellista taustatutkimusta,sillä lakan mukana ei tullut mitään ohjetta sen käytöstä! Google oli jälleen toveri,ja pikaisen etsinnän jälkeen löysin suuntaa-antavat ohjeet joita noudatin sinne päin. Kirjoitan Gelous-testistä ja sen käytöstä ihan oman juttunsa ettei nyt karkaa lapasesta tämä teksti,mutta torstaina tehdyt kynnet ovat edelleen uudenveroiset-lakkaus ei ole koskaan kestänyt näin pitkään tämännäköisenä. Huomioitakoon että olen rääkännyt kynsiäni hyvin ahkerasti monin eri tavoin-ne ovat ottaneet jatkuvaa iskua tietokoneen näppäimistöön sekä kotona että töissä,ne ovat sietäneet siivousta,raapimista,tiskaamista,purkamista sekä lukemattomia muita asioita jotka normaalisti kuluttavat kynsilakan kynsien kärjistä välittömästi. Kulumia ja lohkeamia ei ole ilmestynyt ainuttakaan. Sanomattakin lienee selvää että olen ostokseeni sangen tyytyväinen.

Mutta ne kynnet!


Minä niin pidän näistä! Niin kovin, kovin paljon! Flamingo näyttää kuvassa hiukan liian vaalealta,luonnossa se on hitusen tummempi kirkas pinkki. Chalk dust taas on ihana-aivan upea mustavalkoglitterlakka kirkkaalla pohjalla. Ennen kynsien tekoa olin hiukan skeptinen Chalk dustin suhteen,mutta kun sain nämä valmiiksi totesin että hallussani on niin ihana lakka että voisin jopa harkita varastokappaleen hankkimista-nämä Polka Dotsit kun ovat ilmeisesti limited edition-lakkoja. Ja hamsteri hamstraa… Olen jo ehtinyt suunnitella Chalk dustin varalle ties mitä lakkauksia! 

Flamingoa taisin laittaa kolme kerrosta-kaksi olisi riittänyt jos olisin ollut tarkempi,mutta sähläsin ja onnistuin raidoittamaan tokaa kerrosta hiukan. Chalk dustia riitti yksi kerros! 

My NOTD that I did on thursday-and am still wearing. My nails are still as flawless as they were as I made them,and all because of Gelous!

2 Comments

  1. Tätä kyllä kannattaa hamsteroida toinenkin, on niiiiin ihana 🙂

    • Hamsteroin! Tämä ei saa ikinä loppua 😀

Vastaa