Skip to content

NOTD A England Merlin

Eilisestä saaliista kynsille pääsi ensimmäisenä A Englandin Merlin. (minullahan olisi kasa matkaltakin ostettuja lakkoja odottamassa korkkaustaan,mutten voinut vastustaa Merliniä-en vain voinut) Merlin näytti jo pullossa upealta,ja upealta se näytti myös hämärässä sisävalossa kun eilen illalla sain kynnet valmiiksi-mutta upeimmillaan se oli tänä aamuna kun olin matkalla töihin ja aurinko paistoi. En ole IKINÄ nähnyt sellaista upeutta kynsilläni. Kovin monista lakoista en tätä sano,mutta Merliniä voisin ostaa saman tien toisen pullon,ihan vaan varalle. Tai kolmannenkin. 

Olin haaveillut Merlinistä jo pitkään (ehheh,haaveillut Merlinistä. Pahoittelen huonoa huumoria) ja kuitenkin jättänyt sen aina ostamatta. Nyt päätin hyödyntää cesarsshopin vielä voimassa olevan alen A England-lakoista,ja lisäsin Merlinin Color Clubien joukkoon tilaukseeni. Ja voi,miten onnellinen tästä päätöksestä olenkaan! Olen löytänyt HG-hopeaglitterlakkani. Tätä ei voi enää mikään syrjäyttää,tämä on rakkautta. Pahoittelen ettei kuvaa ole otettu auringonvalossa-otin pitkät päikkärit ja parhaat kuvaushetket menivät ohi.


Voi rakkauslakkani. Kuva ei todellakaan tee sille oikeutta-kamera ei vain halunnut tallentaa itseensä tämän käsittämätöntä kimallusta-tai sitten olin liian unenpöpperössä enkä vain osannut. Joka tapauksessa,tämä on ihana. IHANA. Ja pysynyt täysin moitteettomana ja ilman minkäänlaista kulumaa. En aio ottaa tätä kynsiltä pois ennen kuin on pakko. Ai niin,kolme kerrosta riitti peittämään ihan täysin,kahdellakin olisi saattanut pärjätä. 


NOTD is A Englands Merlin-this one goes straight to my HG-list. I love it. I absolutely love it. Seriously,this is pure awesomeness. I used 3 coats to get this opaque.

2 Comments

    • Kiitos,niin on! 😀

Vastaa