Skip to content

NOTD A England Briarwood

Kynsillä oli tänään A Englandin Briarwood. Ja se on upea. Aivan älytön. Pullossa se ei näyttänyt kovin ihmeelliseltä,ja olin aluksi hiukan pettynyt-Briarwood julkaistiin paljon myöhemmin kuin muut Burne-Jones dream-lakat,ja olin odottanut sitä jo pitkään. Pettymykseni oli siis melkoinen kun pulloa tutkiessani ei lakka oikein näyttänyt miltään.

Onneksi ensivaikutelma oli väärä. Kun aloin lakkaamaan kynsiä Briarwoodilla (hiukan vastahakoisesti tosin-olin viivytellyt tämän korkkaamista pitkään) sain yllätyksekseni todeta lakan olevan juuri niin upea kuin olin sen tilatessani toivonut. Ei,vaan upeampi. Kahdella kerroksella tuli täysin peittävä lopputulos.

Briarwood on minun silmissäni oikeasti uniikki-ainakin omassa pikkukokoelmassani. Punaisia hologrammilakkoja en juuri omista,ja tämä on upea,syvä tummanpunainen. Lisäksi hologrammiefekti on tässä hajoitettu,eli tämä ei tee selkeää viivaa valokohtiin. Valosta riippuen lakka näyttää aivan eriväriseltä! Tästä olisin maksanut enemmänkin kuin sen alle 15 euroa. 

Vastaa