Skip to content

NOTD 4 in the morning last friday night

Lakkasin kynnet maanantaina OPIn 4 in the morning-satiinilakalla, ja jätin kynnet sellaiseksi muutamaksi päiväksi-mattapintainen musta oli yksinään sen verran kaunis. Muutaman päivän jälkeen kynnet olivat kuitenkin ehtineet kulua jo sen verran että jotain korjausoperaatioita oli tehtävä- ja Last friday night saapui juuri sopivasti. Kuorrutin sen enempää miettimättä kynnet kahdella kerroksella Last friday nightia. 

Osasin odottaa että lopputulos olisi omaa silmääni miellyttävä, mutten odottanut mitään näin upeaa. 4 in the morningin kevyt shimmer kuulsi oikeassa valossa Last friday nightin läpi, ja musta pohja korosti sinistä glitteriä upeasti. Yllätin itseni useaan otteeseen ihastelemasta kynsiäni! Seuraavaksi voisin kokeilla samaa yhdistelmää hiukan eri tavalla- joko teippaamalla rajoja tai käyttämällä glitteriä vain kärjissä. Kumpi kuulostaa paremmalta?

10 Comments

 1. E-S E-S

  Huoh, on se kyllä ihana – ja ollut jo ikuisuuden mulla harkinassa mutta yhä vain puuttuu… Kaunis lakka ja pääsee olemaan edukseen sun kuvissa!

  • Kiitos! 🙂 Tämä oli todella, todella pitkään munkin hankintalistalla. Kun se sitten tuli vastaan, en voinut vastustaa sitä!

 2. Todella upea yhdistelmä! Niin kauniit 🙂

 3. Last Friday Night on niin ihana! Mulla se on vaan jotenkin tosi paksua, vähän liiankin paksua. 🙁

  Ihanat kynnet! Minua kiinnostaisi nähdä teippiversio.

  • Kiitos! Pitää teippailla heti kun kynnet vähän kasvaa, lyhensin ne just ihan nysiksi 😀

   Onpa outoa että sun yksilö on paksua! Mulla oli todella notkeaa ja hyvin käyttäytyvää. Oletko kokeillut ohentaa sitä Seche Restorella?

 4. Oi mikä kimallus! Ja väri! Tuo on kyllä niin kaunis lakka 🙂

  • Tuo on kyllä ihan mieletön lakka 🙂 Ja tulee todella upeasti edukseen tummalla pohjalla!

Vastaa