Skip to content

Not so dark rosso asiago

Sain testattavakseni joukon Make Up Store-ihanuuksia jokin aika sitten, ja hypistelin saaliitani pitkään silmät kiiluen. Joukossa oli muutama vanha tuttu ja useampi uusi tuttavuus, mutta näistä kaikista kerron tarkemmin erikseen. Nyt keskitytään silmämeikkiin!
Kaikki kaunokaiset kuvassa! Kuvasta puuttuu Konjac-puhdistussieni

Saaliiden joukossa oli UPEA Rosso asiago-luomiväri, joka oli mielestäni kuin tehty paritettavaksi kimmeltävän harmaalle Not so dark-rajauskynälle. Näitä kahta jonkin aikaa tutkittuani ja swatchailtuani sutaisin kämmenselälle ensin Not so darkia ja sen päälle Rosso asiagoa. Jälki oli kauniin utuista ja murretunsävyistä, ja sai aikaan hyvin nopean ajatusketjun. Muutamassa minuutissa olin pohjustanut silmät ja alkanut hahmottelemaan meikille varjostuksia Not so dark-kynällä. 


Piirsin siis meikin varjostukset karkeasti Not so darkilla, ja häivyttelin hiukan rajoja siveltimellä. Pyörittelin sivellintä Rosso asiagon tummaa violettia ja kultaista sisältävässä nurkassa, ja levitin niiden sekoitusta koko luomelle, myös juuri piirtämieni varjostusten päälle. Rosso asiago peitti osittain Not so darkin, antaen sille kuitenkin mahdollisuuden kuultaa kevyesti läpi. Sisänurkkaan levitin Rosso asiagon vaaleampaa kultaista. Lopuksi vahvistin aluksi hahmottelemani rajauksen Not so darkilla, ja viimeistelin ripset ja kulmat. 


Nyt kuvia katsoessa löydän meikistä pientä lisäkorjailtavaa, mutta annan sen anteeksi- kyseessä oli kuitenkin viiden minuutin pikakokeilu. Nyt tiedän miten toimin ensi kerralla! 

Rosso asiago on juurikin niin ihana kuin kuvittelin sen olevan- ellei ihanampikin. Jatkan tuon ihmeellisen luomivärinapin tutkimista tarkemmin, sillä tässä käyttöön pääsi vain pieni osa sen sisältämistä sävyistä. Myös Not so dark vaatii lähempää tarkastelua-tämä oli silti hyvää lämmittelyä! 

Meikkipohjana käytin muuten No7:n Youthful CC-voidetta! Olin aluksi hyvin epäileväinen sen jättämästä pinnasta, mutta yhdessä Sensain irtopuuterin kanssa jälki olikin todella mieluisaa. Testailut siis jatkuvat.


Mitä pidätte meikistä? Oletteko käyttäneet rajauskynää meikin varjostuksessa?

Silmät:

-IsaDora Eye primer saatu
-Make Up Store Rosso Asiago-luomiväri saatu
-Make Up Store Not so dark-rajauskynä saatu
-Make Up Store brow color no.1
-Lumene brow wax
-Make Up Store Volume mascara saatu

Kasvot:

-No7 Youtful CC-voide Light saatu
-Sensai Loose powder
-Make Up Store Cherry blossom blush

Huulet:

-Sensai Lasting Treatement rouge Nadeshiko

11 Comments

 1. Oi hemmetti mä oon metsästänyt tota Rossoa! Saitko mitään infoa tuosta/noista tuotteista, onkohan ne jotain vasta kauppoihin tulevia vai pitäiskö niiden olla jo valikoimissa..?

  • Sain kyllä, eikä minkään kohdalla kyllä lukenut ettei löytyisi vielä kaupasta! Pikagooglailun perusteella Rosso on ilmestynyt jo aikaisemmin keväällä, eli sen kyllä pitäisi löytyä liikkeistä? :O

  • No voi jehna, on vaan sit huonoo tuuria mulla matkassa 🙂 Täytyy koittaa metsästää jostain muualta 🙂 Kiitti kuitenkin!

 2. ”Tehty paritettavaksi” hihhihiihiiii 😀

  Ihanan näköiset nuo MUS-uutuudet!

  • Hihii, arvasin että joku arvostaa mun nerokasta kielenkäyttöä :DDD x) Ihania noi kyllä onkin! ^^

 3. En ole käyttänyt, mutta ehkä pitäisi. Nopeuttaisi kovasti mm. smokyjen tekoa, jolla niistä saisi vielä tummemman ja kestävämmän.

  • Kannattaa kokeilla! Varsinkin mustalla rajauksella saa meikkiin ihan hirveästi intensiteettiä!

 4. Voi, olen jo pitkään katsellut Make Up Storen marmorikuvioituja juttuja. Ne on jotenkin niin nättejä ja samalla swatcheissa upean tasalaatuisia.

  • Mäkin! Olin siis tästä yksilöstä enemmän kuin innoissani. Tää on ihan aarre! Ja kyllä yllättävän tasalaatuinen- jokainen sävy on ihan huippuluokkaa.

Vastaa