Skip to content

NORDIC FACE AWARDS

Otsikko kertoo paljon. Menin ja osallistuin tämän vuoden NYX Nordic Face Awardseihin! Meinasin jättää koko jutun väliin koska ”en ole tarpeeksi hyvä”, ”olen tällainen pullero”, ”en pääse kuitenkaan” ja mitä näitä  muita syitä nyt oli. Juttelin asiasta Annan kanssa, ja Annan kannustuksesta päädyin kokeilemaan viime perjantaina ensimmäistä ideaa meikistä. Heräsin lauantaina siihen ajatukseen ettei se kokeilu kelpaa, kokeilin nopeasti jotain muuta ja päädyin tekemään näissä kuvissa näkyvän meikin. Ja hei, tein mun ekan videon!! Se oli tosi kivaa ja aivan kamalaa, mutta kuitenkin sen verran kivaa että innostun varmasti tekemään videoita jatkossakin. Mun osallistumisvideo löytyy täältä!

Kilpailuun on osallistunut ihan järjetön määrä lahjakkaita tekijöitä, ja mukana on myös tuttuja! Anni kirjoitti ihan mahtavan jutun omasta osallistumisestaan ja samoista epävarmuuden fiiliksistä joiden kanssa itse painin. Olen huono- ajatukset ovat pyörineet hyvin aktiivisesti täälläkin päässä, ja niiden takia meinasi jäädä koko juttu välistä.

Siksi olenkin ihan älyttömän onnellinen siitä että sain tehtyä tän oman meikkini. Ja videonkin vielä! Oon ihan älyttömän ylpeä siitä että ylipäätään yritin ja osallistuin. En usko tai odota pääseväni jatkoon koska taso oli niin kova, mutta mulle tää osallistuminen on itsessään jo saavutus. Tai no, ei pelkästään osallistuminen, myös tää meikki on saavutus! Oon siihen ihan älyttömän tyytyväinen, koska tää on jotenkin erilainen ja munnäköinen. Meinasin tehdä koko jutun ensin ihan muilla väreillä, mutta onneksi tajusin palata vihreään. Vihreä on mun ehdoton lempiväri, ja sen kanssa en yleensä tarvitse mitään ihmeempää inspiraation aihetta. Vihreä itsessään inspiroi!

Halusin myös että meikki näyttää nimenomaan mun tyyliseltä. Mun tyyliin ei kuulu irtoripset tai muut liimailtavat koristeet, joten jätin ne suosiolla pois.

Olen vahvasti sitä mieltä että kannatti töniä itsensä pois mukavuusalueelta ja tehdä jotain vähän erilaista. Toivottavasti nähdään näitä täällä jatkossakin!

Silmät/Eyes:  Everyday Minerals Semi-matte base N1, MAC Bellgreens Savant, Kat Von D Shade+light eye contour quad Sage, IsaDora Shadow Liner 30 matte black saatu, Smashbox Cover Shot Smoky STFU, NYX  Big&Loud lash primer, Essence I <3 extreme crazy volume Mascara saatu

Kasvot/Face: MAC Pro Longwear Concealer, MAC Prep+prime transparent finishing powder, Everyday Minerals Semi-matte N1, Kat Von D Shade+light eye contour quad Sage, MAC Bellgreens Savant and Fresh blade

Huulet/Lips: Inglot Duraline, MAC Emerald green pigment, MAC Pleasure planet lipglass

SPLATTER: Inglot Duraline, MAC Emerald green pigment, Maybelline Master Ink matte black saatu, NYX White Liquid liner saatu

18 Comments

  • ilona ilona

   Todellakin, HYVÄ ME!! ???

 1. annaootmeikannut annaootmeikannut

  Siis niin ISO MEGAPLUSSA siitä, että tässä nimenomaan ei oo irtoripsiä eikä glitterhärpäkettä eikä niitä kukkajuttuja : DD (Ja mä oon edelleen ihan suunnattoman ylpeä susta)

  • ilona ilona

   ❤❤❤❤❤❤ Kiitos ❤

 2. Tää on vaan kerrassaan upea, sun on pakko päästä jatkoon tai suutun. ? ❤

  • ilona ilona

   Voi Jonna, oot ihana. 😀 KIITOS ❤❤

  • ilona ilona

   Kiitos paljon! ^^ <3

 3. Hieno, mahtava, tyrmäävä:) Eiku jatkoon vaan:)

  • ilona ilona

   Suurkiitos ❤

 4. Vandaalia Vandaalia

  Tosi upea meikki ja sävyt on ihan sua niin kuin sanoitkin ?

  • ilona ilona

   Kiitos, ihana kuulla! ?

  • ilona ilona

   Kiitos! ?

 5. LauraKatarooma LauraKatarooma

  Wau! Oot upea!

  • ilona ilona

   Voi kiitos ❤❤

 6. Siru Siru

  Tää jos joku tuloo itsestäänselvyytenä mut.. oot UPEE ❤

  • ilona ilona

   Kiiitooos ❤❤ Oot IHANA!

Vastaa