Skip to content

No7 Beautiful Skin Hydration Mask -kosteusnaamio

Sain helmikuussa tilaisuuden testata muutamia No7:n tuotteita, ja tartuin tähän tilaisuuteen luonnollisesti innolla. No7 on tuttu merkki vuosien takaa, mutta vuosien aikana merkin tuntemus on päässyt hiipumaan. Olikin siis mukavaa päästä tutustumaan merkkiin uudestaan! 

Sain testiin No7:n kosteusnaamion, vartaloöljyn ja CC-voiteen, ja näistä kolmesta ensimmäisenä esittelen nyt Beautiful Skin Hydration mask-naamion! 

Beautiful Skin Hydration Mask lupaa auttaa kuivaa ja erittäin kuivaa ihoa toimimaan normaalin ihon tavoin. Naamion olisi tarkoitus ravita ihoa ja auttaa sitä ylläpitämään sen optimaalinen kosteustaso. Naamion sisältämät tehoaineet heleyttävät, ravitsevat ja hoitavat ihoa sitoen kosteuden siihen tehokkaasti. Naamio levitetään kasvoille ja kaulan iholle välttäen silmänympärysihoa. Vaikutusajaksi annetaan kolme minuuttia, mutta oikein tehokasta kosteutusta kaivattaessa naamion voi jättää kasvoille kymmeneksi minuutiksi. Vaikutusajan jälkeen naamio pyyhitään pois kasvoilta, ja loput huuhdellaan pois vedellä.

Naamio on pakattu läpinäkyvään, korkilliseen pumppupulloon. Iso pumppu tuntuu aluksi hiukan kömpelöltä, mutta sillä on kuitenkin helppo annostella sopiva määrä tuotetta kädelle. 


Läpinäkyvä pullo on hauska, sillä vaikkeivät naamion kierteet ole ihan huipputarkkoja ja teräviä, näyttävät ne silti hauskalta. Lapsenmielinen kirjoittaja ainakin tykkää! 


Naamio ei tunnu erityisen paksuhkolta, ja se levittyykin iholle hyvin helposti. Oma ihonihan ei ole varsinaisesti kuiva, pikemminkin päinvastoin! Talvi on kuitenkin tuonut ihostani ihan uusia puolia esille, ja vaikka rasvaisuus ei ole kadonnut mihinkään, on sen rinnalle ilmaantunut paikoin todella pahaakin pintakuivuutta. Kuivuutta vastaan olen taistellut erilaisilla kosteuttavilla rasvoilla sekä tällä kosteusnaamiolla. Kuivuuden ollessa pahimmillaan olen muhittanut naamiota kasvoilla sen kymmenen minuuttia, ja kun tilanne on helpottunut olen pitänyt kuivuutta poissa kolmen minuutin vaikutusajalla kerran viikossa. Yöksi en ole tätä kasvoille jättänyt, luulen että se olisi rasvaiselle iholleni liikaa. Kuivaihoisemmat voisivat varmasti pitää tätä nassullaan yön yli ilman mitään ongelmia! 

Naamion tuoksu on omaan nenääni hyvin mieto ja miellyttävä, ja sitä on jotenkin vaikea kuvailla. Aika huomaamaton, sellainen ettei sitä hetken kulutta edes huomaa. 


Oma ihoni ei tarvitse tätä kuin maksimissaan kerran viikossa kun se on kuivimmillaan, muuten kerran kahdessa viikossa riittää mainiosti. Kuivaihoisimmille tämän luulisi sopivan ihan viikoittaiseen käyttöönkin. 

Hintaa Beautiful Skin Hydration Maskilla on n.14€, ja sen pitäisi löytyä nyt kaupoista! BSHM on mielestäni hintaansa nähden varsin kelpo kosteuttava naamio- sellainen, jonka voisin hyvin ostaa itsekkin uudelleen. Vaikka tämä onkin suunnattu erityisesti kuivaihoisille, sopii se silti varmasti muillekin satunnaisesta kuivuudesta kärsiville ihoille!


Postauksen tuote saatu testiin blogin kautta.

11 Comments

 1. Itse ihastuin nimenomaan tuohon purkkiin silloin kun nämä tulivat uudestaan kauppoihin. Näyttää ihan vaaleanpunaiselta kermavaahdolta 😀 Muistan myös tykänneeni tuoksusta ja koostumuksesta. Allergisoitumisen jälkeen en olekaan käynyt kurkkimassa, vieläkö voisin tätä käyttää, mutta hyvä kun muistutit tuotteesta! Voisi käydä joku päivä kurkkaamassa!

  • Käy ihmeessä kurkkaamassa! 😀 Oon tykännyt tästä ihan hirveästi ^^

 2. Mun pitäisi itse testata tätä. Mun pintakuivasta ihosta kärsivä sisko jo testailikin.

  • Testaa ihmeessä, tää voi hyvin sopia sullekkin!

 3. MS MS

  Tämä naamio on niin ihana! No7 -tuotteet olivat mulle täysin uusi kokeilu ja ihastuin testailujen myötä kovasti 🙂 Minun postaukseni mm. tästä kyseisestä naamiosta voi kurkata täältä.

  • Tää on kyllä ihan mielettömän ihana! ^^ Kiva löytää tällaisia uusia, ihania tuttavuuksia kosmetiikan parissa. 🙂

  • MS MS

   Hyvät löydöt piristää aina! 🙂

 4. Mulla on pintakuiva iho ja tää on loistava kerran viikossa käytettäessä näin talvi-aikaan. 🙂

  • Niin kyllä on! Aion käyttää tätä niin pitkälle kevääseen kuin vain iho antaa periksi 😀

 5. Myy Myy

  Tätä on pitänyt testata, mutta apuaaaa mun mieli järkkyy noista epätasaisista raidoista 😀

  • Hahaa,ymmärrän täysin! Kannattaa silti testata (vaikka silmät kiinni), tää on ihana! 😀

Vastaa