Skip to content

No se on jännä

Rakastan erilaisia meikkisieniä. Meikkipohjan teossa, siis. Alkuperäinen Beautyblender on ehdoton suosikkini (se musta 4evah) mutta testaan suurella mielenkiinnolla kaikkia vastaantulevia meikkisieniasioita. Beautyblender on hintavin meikkisienistäni, mutta olen löytänyt oikein mainioita korvikkeita edullisemmistakin vaihtoehdoista. Tällä kertaa tutkitaan tarkemmin Kicksistä löytyvää meikkisientä!

ESAF_KICKS_MAKEUP_SPONGE_1

Törmäsin sieneen satunnaisella urkintakierroksella lähimmässä Kicksissäni, enkä voinut vastustaa kiusausta. Hinta oli jotain viiden ja seitsemän euron väliltä, ja meikkisienen jännä malli herätti kiinnostuksen niin että tämä oli pakko kotiuttaa. Kyseinen jännämalli toimii käytännössä samalla tavalla kuin alkuperäinen Beautyblenderkin- se paisuu hiukan kun sen kastelee, ja toimii huomattavasti paremmin kosteana.

ESAF_KICKS_MAKEUP_SPONGE_2

Sieni on joustava ja tavallaan kaksipäinen. Sieni on keskeltä kapeampi, ja molemmat päät ovat tasaisia. Toinen on ihan tasainen, toinen hiukan viisto. Ideana oli käsittääkseni että tasaisella pinnalla tulee peittävämpää jälkeä, ja pyöreillä reunoilla on helppo tasata rajoja. Näin ainakin itse käytin sientä, ja koin sen oikein toimivaksi! Tasaisella pinnalla saa sekä peittävämpää että kevyempää jälkeä ihan omasta ”käsialasta” riippuen. Tykkäsin kuitenkin siitä että tällä oli jotenkin helpompi pakata ja kerrostaa meikkivoidetta- erityisen hyvin tämä Kicksin versio toimi rakkaan MAC-meikkivoiteeni kanssa. Sienellä oli helppo levitää myös peitevoide, vaikka aluksi epäilinkin sen toimivuutta kyseisessä tarkoituksessa- sienessä kun ei ole ainuttakaan terävämpää tai suipompaa reunaa jonka avulla peiteaine olisi helppo levittää. Tämä ei onneksi ollut ongelma- hyvin toimi!

ESAF_KICKS_MAKEUP_SPONGE_3

Sieni oli siis oikein toimiva ja näppärä. Miinusta kuitenkin tulee, ja nimenomaan hiukan erikoisemmasta muodosta- se kun vaikutti sienen elinikään. Oma kappaleeni hajosi keskeltä kahtia kuukauden aktiivisen käytön ja päivittäisen pesun jälkeen. Tätä ei ole esim. beautyblenderin tai muiden edullisempien sienien kanssa käynyt, ja se harmitti. Totta kai yksittäistä päätypalaa voi edelleen käyttää, mutta kyllä tuo keskeltä hajoaminen harmittaa. Onneksi sieni on suht edullinen. Jos kyseessä olisi ollut kalliimpi kappale, olisin saattanut hiukan ärjyä.

ESAF_KICKS_MAKEUP_SPONGE_4

Pidin tämän hassunmallisen sienen tuntumasta ja koostumuksesta kuitenkin sen verran paljon että tulen pienestä viasta huolimatta todennäköisesti ostamaan sellaisen uudelleen. Tasainen pinta sopi omaan meikkityyliini, ja edullinen hinta on iso plussa.

Oletteko kokeilleet Kicksin jännäsientä?

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

12 Comments

  • Kyllä! Nimenomaan jännä!

 1. En ole tätä kokeillut, mutta se Beauty Blenderin näköinen Kicksin sieni on ihan yhtä hyvä kuin alkuperäinen. Kestävyydestä en vielä osaa sanoa, kun vasta sain BB:n. Kicksin versiolle plussaa siitä, ettei se päästä väriä.

  • Mun pitää hankkia kanssa se perusmallinen Kicksin versio siis! Jjjjep, se ettei sitä väriä lähde on aika iso plussa. Mulla on onneksi musta BB, siitä ei lähde väriä. Muunväriset olen pistänyt eteenpäin, koska en vaan suostu käyttämään sientä josta lähtee väriä.

 2. No kun hitto en ole kokeillut sitä alkuperäistäkään BB:ä! Nolottaa, tossa se tuijottaa mua ja syyllistää. Huomenna otan sen käyttöön, otan! 😀

  • Kokeiluun! Hetinyt, hophop!

 3. Myy Myy

  Katoin ensin lukematta ekaa kuvaa, että häääääh mitä hittoa oot tehny sun meikkimunalle, kun se näyttää tolta. :’D

  • :DDD No siis, vaikka mitä? :’D Olen hyvin luova persoona.

 4. Ihan on uus tuttavuus mulle! 🙂 Itse en sieniä tykkää niin paljon arkimeikissä käyttää, jos käytän niin sitten kun tiedän päivällä olevan jotakin erikoisempaa menoa ja pohjan täytyy olla tiptop 😀 Olen sen verran laiska pesemään sieniä ja siveltimiä yleensäkin että päivittäin en sitä jaksaisi tehdä… Hups! ;D

  hanna
  http://www.hannamariav.com

  • Ah, meikkisienet, nehän on ihan parhautta! 😀 Nehän pesee samalla kun pesee naaman aamulla, helposti saa siitä hommasta rutiinin! 😀

 5. Liisa Liisa

  No on kyllä hassun näköinen! 😀

Vastaa