Skip to content

No nyt on kätevää!

Osallistuin Emman pikkujouluihin tässä jokin aika sitten, ja sinne ilmestyi suurena yllätyksenä Virve mukanaan joululahjayllätykset koko porukalle eleveniltä! Elevenin porukka oli valinnut jokaiselle bloggaajalle kaksi häntä ja hänen blogiaan ja kiinnostuksenkohteitaan vastaavaa ihanaa yllätyslahjaa, ja minä sain toisen yllätyksen (jonka näette myöhemmin) lisäksi Vera Monan Color Switch- sienen.

ESAF_VERA_MONA_COLOR_SWITCH_1

Kyseinen metallirasiaan pakattu musta, karhea sieni oli enemmän kuin tervetullut yllätys, ja lisäksi vielä vanha tuttavuus! Saara esitteli sen blogissaan jo aikaa sitten, ja hänen luonaan pääsin hypistelemään kyseistä ihmettä ensimmäistä kertaa. Ihmeellinen pyörylä jäi vaivaamaan mieltäni, mutta unohdin sen lopulta kun en a) muistanut enää merkin nimeä ja b) en löytänyt sitä (osittain tuon nimenpuutoksen takia) verkkokaupoista. Voinette siis arvata että reaktioni oli aika riemukas kun lahjapaketistani paljastui tämä vanha ja kovin kaivattu tuttavuus! Muut juhlavieraat saattoivat hiukan ihmetellä kun aloin hihkumaan riemusta ja työntämään heidän naamansa lähettyville mystistä metallipyörylää.

ESAF_VERA_MONA_COLOR_SWITCH_2

Kerrotaanpa lyhyesti miksi Colour Switch on niin mainio. Normaalisti puhdistan siveltimeni joko vesipesulla ja saippualla tai pikapuhdistusta kaivatessani Kicksin sivellinputsarilla. Color Switch tarjoaa tuon saman pikaputsauksen ilman kemikaaleja tai siveltimen kuivattelua. Sivellintä pyöritellään mustassa sienessä, väri jää siihen ja sivellin on taas käyttövalmis. HUOM. En käyttäisi tätä jos tekisin meikkejä muille ja sivellin pitäisi puhdistaa asiakkaiden välissä, siihen ehdoton no- no. Omassa käytössä tämä on kuitenkin mitä mainioin jos haluan käyttää meikissä samaa sivellintä usemmassa eri värissä tai muuten vaan pikaputsata siveltimet. Colour Switch poistaa värin siveltimestä vain pintapuolisesti- väriä jää silti jonkin verran siveltimeen, eikä siveltimestä tule samalla tavalla puhdas kuin vesipesun tai sivellinputsarin kanssa pestynä.

ESAF_VERA_MONA_COLOR_SWITCH_3

ESAF_VERA_MONA_COLOR_SWITCH_4

Kokosin pienen joukon demonstraatiokuvia jotta näkisitte miten tämä musta pieni pyörylä toimii käytännössä. Alla kolme kaikkein käytetyintä sivellintäni (kaikki Zoevalta muuten) joita pesen melkeinpä päivittäin. Allaolevassa kuvassa näette ne juuri käytöstä tulleina, jokaisessa on enemmän tai vähemmän luomiväriä mukana. Seuraavissa kuvissa näette miltä nämä samat siveltimet näyttävät pienen Colour Switch- pyörittelyn jälkeen!

ESAF_VERA_MONA_COLOR_SWITCH_5

ESAF_VERA_MONA_COLOR_SWITCH_6

ESAF_VERA_MONA_COLOR_SWITCH_7

ESAF_VERA_MONA_COLOR_SWITCH_8

Puhdasta tuli! Ja kuten alta näkyy, luomiväri jää Colour Switchin mustaan pyörylään. Pyörylän VOI pestä miedolla (mielellään tuoksuttomalla) saippualla, ja sille voi hankkia myös irtonaisia varakappaleita. Tällä hetkellä tätä metallirasiaan pakattua pyörylää ei löydy elevenin sivuilta, mutta niitä varakappaleita kyllä löytyy. Luulisin että tämäkin versio palaa sinne vielä lähitulevaisuudessa!

ESAF_VERA_MONA_COLOR_SWITCH_9

Miten te pikapuhdistatte siveltimenne? Käytättekö jotain pikaputsaria kuten minäkin, vai oletteko päässeet kokeilemaan Vera Monan tuotteita?

Postauksen tuote saatu blogin kautta. 

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista ja Bloglovinista

16 Comments

  • Kannatan. KANNATAN. For science! Ja on tää nyt muutenkin kovin kätevä. 😀

 1. Lullah Lullah

  En ole tuota päässyt kokeilemaan, mutta kun Saara aikoinaan totesi partasienen olevan ”close enogh”, sain käsityksen koostumuksesta ja löysin paremman kokoisen version. Kodinpuhdistuksessa suosikkini on Universal stone, joka on todella riittoisa hankausaine, joka puhdistaa kaiken. n. 20e maksava puhdistusaine kestää ikuisuuden ja sisltää kaksi partasienen kanssa samanlaista materiaalia olevaa sientä. Toisella siivotaan koti ja toisella siveltimet 😀 kooltaan n. perinteosen taulusienen kokoinen.

  • HA, pistän tämän muistiin, pakko kokeilla. 😀 Meinasin testailla jotain tollaista jo silloin aikanaan kun Saara tosta kirjoitti, mutta unohdin koko homman. Nyt voisi olla hyvä yrittää uudemman kerran. 😀

 2. Mulla on pikaputsarisuihke, joka on ahkerassa käytössä, jos teen meikkejä muille.
  Oman pärstän kanssa tulee aika usein pyöriteltyä kylpytakin hihaan. xD Et shillee…

  • Hahaa, OIKEIN! 😀 Mun pitää alkaa käyttää meikatessa kylpytakkia tms et voin putsailla noita siihen. Oon muuten vaatteiden kanssa liian niuho :B

 3. Mä käytän meikatessa siivoustarvikehyllystä ostettua mikrokuituliinaa ja väliputsauksiin Kicksin suihketta. Vallan kätsältä vaikuttaa kyllä tämä!

  • Hmmmmm, mikrokuituliina kuulostaa siltä että sitä pitäisi kokeilla tähän käyttötarkoitukseen. Voisi olla jännä! Kicksin suihke <3

  • Toi mikrokuituliina on kyllä laitettava selvästi ostoslistalle ja testiin! 🙂 Noita puhdistusvälineitä kun ei koskaan tunnu olevan liikaa 😀

 4. Liisa Liisa

  Tää on kyllä niin mielenkiintoinen! Jännittävä. <3

  • No jännittävä nimenomaan! MUT KOHT SÄ PÄÄSET KOKEILEMAAN TÄTÄ IHAN IRL!

 5. JOv JOv

  Mä käytän hiusvalkkia tämän colour switchin tapaan. Toimii 🙂

  • Hmm, hiusvalkki kuulostaa hyvältä! Pitääpä kokeilla, mulla taitaa olla vielä jossain sellainen turhana kun en jaksa laittaa hiuksia :’D

 6. Mä oon tätä kattellut Jessica Hazen videoilla. Pitäis varmaan itsekin hankkia!

  • Suosittelen! Tää on tosi kätevä arkikäytössä. Jessica btw <3

Vastaa