Skip to content

Never say never

Kun MACin Punk Couture-kokoelma julkaistiin, uhosin etten osta tästä kokoelmasta mitään, sillä mikään tuote ei oikein napannut. Kokoelman kynsilakat kuuluivat peruskokoelmaan, ja vaikka huulipunat olivat ihania, eivät ne oikein olleet minunnäköisiäni. Kirkkaat pigmentitkään eivät napanneet. Ainoa kiinnostava oli Punk Couture- paletti, ja sekin sisälsi peruskokoelmaan kuuluvia värejä- ajattelin siis antaa olla. 

Sitten menin MACin pisteelle ostamaan uutta, täysikokoista versiota Oil control lotionista, ja sorruin. Jokin napsahti päässä kun muistin että minulla on vielä lahjakortti jäljellä. Vilkaisin Punk Couture-standia päin, ja palettia oli vielä jäljellä.

Eihän siinä kauaa mennyt kun olin jo kiskonut myyjää hihasta ja pyytänyt itselleni kyseisen paletin. Hetken mielijohteesta mukaan lähti myös uuden Huggable-linjan huulipuna sävyssä Touché. Kiitos lahjakortin, maksoin vain Oil control lotionista- ja vähän huulipunasta. Lasken paletin siis joululahjoihin! Olen ostoksiini tyytyväinen-olen sörkkinyt näitä aarteita swatchien verran, mutta nämä joutuvat vielä odottamaan käyttöönottoa-luvassa olisi nimittäin muutama Nars-kaksikkotestaus Beautifytä varten. Myös The Balmin Nude Tude- paletti odottelee viimeisiä testauksia, jotta saan arvostelun naputettua. Nyt on siis runsaudenpulaa aarteista! Onko teillä toivetta siitä mitä seuraavaksi esittelisin?

Pahoittelen tällaista filleripostausta- halusin vain päästä esittelemään nämä ihanuudet pikaisesti! Kouluarki iski vasten kasvoja, ja menee hetki tottua säännölliseen arkirytmiin. Eiköhän postaustahti tästä tasoitu lähiaikoina. Minut löytää nykyään muuten myös Instagramista (vaihdoin puhelinta, ja sain VIHDOIN Instan), joten klikkailkaahan itsenne seuraajaksi! Instaan päivittelen asioita sekä blogiin liittyen että sen ulkopuolelta. Tunnus on ilonaotus !

Yksi Kommentti

Vastaa