Skip to content

Neutraali kevätmeikkikokeilu ystävälle

Sain värvättyä viime viikolla hyvän ystäväni testikappaleeksi muutamaan meikkiin, ja tässäpä olisi lopputulos! 

IsaDoran Ray of light– kokoelman tuotteet saapuivat maahantuojalta testiin juuri sopivasti meikkisessiota edeltävänä päivänä, joten päädyin ottamaan ne mukaan. Lopulta lähes koko meikki tehtiin IsaDoralla- ainoastaan luomivärit tulivat UD:n Naked 3-paletista. 

Meikkipohjana toimi testiin saatu IsaDoran Wake Up Make Up sävyssä 06 Cool beige. Cool beige oli omalle iholleni aivan liian tumma, mutta ystävälleni se sopi täydellisesti. Niin hyvin, että se lähti kuvausten jälkeen hänen mukaansa. (Itselleni jäi aikaisemmin ostamani sävy 00 Fair, joka sopii kalmankalpealle iholleni huomattavasti paremmin) Meikin kiinnitykseen käytin Sun Protection powder foundationia sävyssä Light Sunset- pohjasta kun haluttiin samaan aikaan kuulas ja peittävä. 

Kuulautta tuotiin Kicksin Illuminatorilla (Beautifylta saatu, tarkempaa juttua siitä illemmalla!) ja väriä kasvoille IsaDoran Coral Island- Twist Up blushilla. 

Huulille pääsi Twist up gloss stick sävyssä Baby doll. Pinkkiä sävyä vahvistettiin hiukan Perfect moisture-huulipunalla sävyssä Pink Peony. 

Neutraali meikki oli ystävälleni ihan uudella tavalla tehty, ja iso osa ajasta menikin hihittelyyn, ihmettelyyn ja kuvatessa molemminpuoliseen jännitykseen. Lopuksi päädyimme vielä tekemään neutraalin meikin päälle hyvin pikaisen violetin smokyn Inglotin väreillä-ihan vain testiksi. Tummemman meikin seuraksi alkuun tekemäni kiharat avattiin takaisin letiltä, ja pöyhittiin vähän. 

Molemmat meikit olivat todella hyvää harjoitusta- ja iltapäivä oli näin vietettynä enemmän kuin hauska. Itseä meikatessa tunnun kangistuvan tiettyihin kaavoihin ja tapoihin, ja oli todella virkistävää päästä meikkaamaan jotain toista.

Lisää harjoitusta on onneksi luvassa, sillä useampi hyvä ystäväni on lupautunut koekaniiniksi!


Meikkipohja:

-IsaDora Wake Up Make Up 06 Cool beige saatu
-Art Deco Sun Protection Foundation Light Sunset
-Kicks Illuminator saatu
-IsaDora Twist Up Blush Coral Sunset saatu

Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Naked 3 (en millään muista mitkä sävyt!)
-Yves Rocher kulmakynä 04

Huulet:

-IsaDora Twist Up Lip Gloss Baby Doll saatu
IsaDora Perfect moisture lipstick Pink Peony saatu

6 Comments

  1. Kaunis meikki, varsinkin tuo tumma. WOW! Lisää tällaisia postauksia! 🙂

  2. Todella kauniit ja onnistuneet meikit! Komppaan Jonnaa, lisää tällaisia!

  3. En kovin usein meikkaa muita mutta joskus tulee tyttöjeniltaa vietettäessä meikattua siskoa tai muutamaa ystävää ja nyttemmin myös tytärtä. Ekoja kertoja jotain muuta meikatessa olin melkein järkyttynyt miten erilaista se on kuin itsensä meikkaaminen. Siinä joutuu tosissaan miettimään mitä tekee koska yhtäkkiä ne itselle itseään meikatessa tutut jutut ei välttämättä sovikaan ollenkaan sille toiselle. Mutta hauskaa ja mielenkiintoista se kyllä on! Niin ja ihanan opettavaista.

    • Totta! Toisten meikkaaminen on kyllä todella hauskaa- ja niin erilaista joka kerta! Ja siinä kyllä todella oppii paljon, pitää ottaa ihan eri asiat huomioon.

  4. Myy Myy

    Kivalta näyttää! 🙂

Vastaa