Skip to content

Nerd and proud

Jokin aika sitten minuun otettiin yhteyttä Alphageek-verkkokaupasta ja tiedusteltiin olisinko kiinnostunut tekemään heidän kanssaan pienimuotoista yhteistyötä. Kävin verkkosivut huolella läpi,ja yritin hillitä itseäni hyppimästä seinille-vastaavaa tuotevalikoimaa en ole suomalaisessa verkkokaupassa nähnyt. Olen käynyt läpi puljutsunmuut,mutta tämä on omaa luokkaansa. Ennen kuin edes vastasin mitään tiedusteluun tilasin ihan omilla rahoillani Grumpy cat-mukin(joka blogissa jo vilahtikin) sekä rakkaalle miehelleni He-Man-paidan. Molemmat tulivat nopeasti ja sujuvasti,ilman ongelmia. 

Lienee siis selvää että vastasin myönteisesti yhteistyötarjoukseen. Sain valita itselleni verkkokaupan valikoimasta muutaman tuotteen,ja päädyin T-paitoihin. Vastaavia olen etsiskellyt,mutta eteen ei ole mieleisiä tullut. Nämä ovat miesten paitoja-halusin tarkoituksella suuremmat kuin olisi tarvis,sillä aion leikellä näiden kaula-aukot mieleiseksi ja käyttää hiukan tunikamallisina. 

Hain paketin niin myöhään illalla että kunnollisten kuvien ottaminen oli haastavaa-joudutte siis tyytymään toistaiseksi kännykkäkuvaan. Leikkelen paidat viikonloppuna mieleisiksi ja järjestän teille sitten asukuvia! Olen näistä aivan onnessani. 

Olen ihastunut. Olen saattanut myös tehdä itselleni ostoslistan tuotteista joita aion hankkia itselleni sekä läheisille lahjaksi,sillä tästä ihanasta verkkokaupasta tuntuu löytyvän kaikkea mitä nörtti voi toivoa. Jos siis olet nörtti,suosittelen kurkkaamaan alphageekin tarjonnan. Yllätyt!

Postauksen tuotteet on saatu blogin kautta,enkä hyödy siinä olevista linkeistä mitenkään. Mielipiteet  ovat omiani.

Vastaa