Skip to content

NARS Violetta

Narsilla on yhteensä 64 erisävyistä duo-palettia, Beautify-nettisivuston kautta testiin saamani Violetta on niistä yksi. Violetta on sävyiltään neutraalimpi kuin useat duo-paletit, ja sopii erinomaisesti yksinkertaisiin ja helppoihin arkimeikkeihin. Neutraali väritys ei kuitenkaan poissulje Violettan käyttöä juhlameikeissä, kun siihen yhdistää jotain tummempaa. Hintaa Violettalla on 34€ Narsin omassa verkkokaupassa, josta tuotteita voi tilata myös Suomeen. Ulkomailta Narsia voi ostaa mm.Sephoroista.

Nars kuvailee paletin sävyjä seuraavasti: vaaleampi mattasävy on ”Smoky lavender” ja hiukan tummempi ”Soft metallic violet”. Kuvaukset osuvat varsin kohdalleen, ja molemmat sävyt ovat osoittautuneet todella monikäyttöiseksi. 

Kummassakin värinapissa riittää pigmenttiä, ja vaalea mattasävykin riittää yksinään peittämään varsin hyvin. Luulin aluksi että metallinen violetti on näistä kahdesta se pigmenttisempi, mutta pitkän testailun jälkeen totean että mattasävy on silti näistä voimakkaampi, vaikka vaaleampi onkin. 

Ensimmäisessä Violetalla tehdyssä meikissä käytin vain ja ainoastaan sen kahta sävyä. Mattasävyä laitoin sisänurkkaan ja kulmaluulle (toimii muuten äärimmäisen hyvin myös korostus-ja häivytyssävynä!) ja metallista violettia sitten koko luomelle. Luomivakoon laitoin metalliviolettia hiukan voimakkaammin, ja se pienikin lisä riitti luomaan illuusiota varjostuksesta. Molemmat värit häivyttyvät varsin helposti, ja niiden välinen raja luomen keskiosassa oli todella helppo häivyttää.

Paletilla saa siis aikaan varsin helpon, nopean ja neutraalin arkimeikin, joka näkyy mutta on silti varsin luonnollinen. Vaikkei näin neutraali meikki olekaan sitä ihan ominta minua, pidin tästä silti todella paljon- ja tulen varmasti tekemään vastaavan meikin tällä paletilla jatkossakin!


Violettalla saa kuitenkin aikaan tummempaakin jälkeä, kun mukaan ottaa yhden edes hiukan tummemman sävyn. Tämän blogissa jo aikaisemminkin nähdyn meikin toteutin Violettan molemmilla sävyillä sekä Narsin Habanera-duon tummalla violetilla. Tällä kertaa Violettan metallinen sävy on jälleen koko luomella, ja mattasävy vain kulmaluulla. Varjostuksena on Habaneran violetti, joka oli kuin luotu Violettan sävyjen kaveriksi!


Erityisesti tämä meikki on mieleeni, sillä se on edelleen vaaleahko, mutta silti edeltäjäänsä tummempi. Minulla tämä menisi myös arkimeikistä-vielä juhlavamman siitä olisi saanut rajauksella. 

Violetta on sellainen duo jota en olisi itse ehkä ollut ensimmäisenä tilaamassa, mutta johon olen käytön myötä kiintynyt syvästi. Sen sävyt ovat loistavia perussävyjä joita osaa kaivata kun niitä on muutaman kerran kokeillut. Värien laatu on loistava, ja ne pysyvät luomella kellon ympäri oikean pohjustuksen kanssa. Ilman pohjustusta en ole värejä edes kokeillut, sillä omat silmäluomeni ovat niin helposti rasvoittuvat ettei niillä pysyisi ilman pohjustusta mikään. Violetta on turvallinen valinta hiukan aremmalle meikkaajalle, mutta sopii hyvin myös kokeneemman meikkipakkia täydentämään. Omien testailujeni perusteella olen syvästi rakastunut. 


Onko teillä kokemusta Narsin duoista?


Nars Violetta saatu testiin Beautifystä.

6 Comments

 1. Namskis! Erityisesti noi matat murretut violetit (dusty purple…?) on musta ihania yleisesti ottaen.

  • Ne on nimenomaan ihania! ^^

 2. Oi, olen myös ihastunut Beautify:n kautta tulleisiin Nars-luomiväreihin. Sinänsä ihastuminen käy kukkaron päälle, sillä ainakin yhden duon haluaisin palavasti! Merkillä on ”perusyhdistelmien” lisäksi myös kauniita ja erikoisia vaihtoehtoja. Ja itsehän ihastun juuri niihin erikoisiin…

  • Mulla oli ennen näitä jo ennestään Blade Runner-duo ja Ride up to the Moon-paletti, joten osasin odottaa laatua. Ne erikoiset yhdistelmät on ihan parhaita!

 3. Myy Myy

  Yksi duo löytyy, mutta kevätkokoelman kulta-violetti on pakko ostaa 🙂

  • Se kulta-violetti on kieltämättä aika upea!

Vastaa