Skip to content

Nameless Minor sin

Valitan, nudelinja jatkuu edelleen. Tämä meikki on tiistailta, ja onnistuin nukkumaan sen verran pommiin että jouduin hylkäämään kaikki värileikit pelkästään ajanpuutteen takia. Unenpöpperöpaniikissa tartuin ensimmäiseen käteen osuneeseen turvalliseen nudepalettiin, joten tein koko meikin Shattered Face Casella. 

Onneksi pääsiäisen ansiosta on useampi vapaapäivä putkeen. Vaikka muutakin tekemistä on, ehdin silti kokeilla myös erilaisia värikomboja meikeissä- toivottavasti niin että ne päätyvät blogiinkin asti!

Kaikesta tylsyydestä ja turvallisuudesta huolimatta pidin tästä meikistä suunnattomasti. En ole käyttänyt pitkään aikaan pelkästään Shattered-paletin sävyjä, vaikka käytänkin sen vaaleaa Bleach-sävyä lähes päivittäin. Sain myös hyvän syyn käyttää MACin Heavenly Hybrid- huulipunaa- en ole jotenkin osannut yhdistää sitä viime aikojen meikkeihin. Tähän se sopi kuitenkin täydellisesti- Shattered-paletin kylmät sävyt ja Laveran Velvet Plum-poskipuna olivat kuin tälle tehtyjä.  


Toivottavasti seuraavassa meikissä olisi vähän enemmän väriä! Millaisia suunnitelmia teillä on pääsiäiseksi? Itse aion ottaa ihan rennosti ja viettää aikaa perheen kanssa! 


Silmät:

-UDEPP
-Urban Decay Shattered Face Case Bleach
-Urban Decay Shattered Face Case Nameless
-Urban Decay Shattered Face Case Minor sin
-Urban Decay Shattered Face Case Shakedown
-Yves Rocher kulmakynä 04 
-Lumene brow wax
-IsaDora Volume&Curl mascara

Kasvot:

-Biotherm Skin Best CC-voide
-Make Up Store Dual foundation Helsinki
-Lavera So Fresh Mineral rouge powder Velvet Plum 

Huulet:

-MAC Heavenly hybrid

2 Comments

  1. Mulla ei ole mitään tätä sun nudelinjaa vastaan. 😉 Ihana meikki!

    • Hihii, kiitos! ^^ Ja kiva kuulla, näitä kun tulee vahingossa tehtyä liiankin kanssa 😀

Vastaa