Skip to content

Naked on the run ja kynsilakassani on pääkallo

Ystävät on kovin kivoja. Hyvät ystävät ovat vielä kivempia. Kaikista kivoimpia ovat kuitenkin hyvät ystävät jotka tuovat Urban Decayn kosmetikkaa matkoilta. Rakas ystäväni suuntasi matkalle Suomen rajojen ulkopuolelle Urban Decayn ulottuville, ja tungin mukaan kovin lyhyen ja ytimekkään toivelistan. Naked on the run, kiitos. (tai kuten muistisääntönä ystävälleni sanoin, naku mies juoksee) Kaikki muut UD:n tämänhetkisestä valikoimasta löytyvät isommat paletit minulle on jo, ja miniBasiceja en kaipaa. Mutta tämä. TÄMÄ. Tätä olen halunnut kauan, ja nyt se on MINUN.

esaf_urban_decay_naked_on_the_run_1

esaf_urban_decay_naked_on_the_run_2

esaf_urban_decay_naked_on_the_run_3

UPEAAN maanläheisillä sävyillä väritettyyn kuosiin puettuun pakettiin kuuluu kuusi luomiväriä (joista vaalein on jumbokokoinen, fiksua), aurinkopuuteri, poskipuna, huulikiilto, rajauskynä ja matkakokoinen versio Perversion- ripsiväristä.

esaf_urban_decay_naked_on_the_run_4

Perversion-ripsari ja Naked-huulikiillot ovat keikkuneet ostoslistallani jo KAUAN, joten olen sangen riemuissani siitä että molemmat kuuluivat tähän settiin. On the runin mukana tulee kiilto Sesso-sävyssä, joka on kovin kaunis ja yksinkertainen nudesävy. Tumma, muttei liian tumma.

esaf_urban_decay_naked_on_the_run_5

Ennen kuin siirrytään kunnolla tuotteisiin, palataan vielä hetkeksi paletin ulkoasuun. Rrrrrakastan sitä. Maanläheiset, vihertävät ja punertavat sävyt ovat suosikkejani, ja tämä on puhdasta rakkautta. On the runin kansi on niiiiiiiiiin kaunis! Upea! Ihana!

esaf_urban_decay_naked_on_the_run_6

Erityisesti kannen kuosi viehättää minua suunnattomasti. (yllätys yllätys, melkein valmis suunnittelija täällä hei…) Saisinko siitä verhot? Kiitos?

esaf_urban_decay_naked_on_the_run_7

Kannen alta paljastuu setin sisältö siistissä ja kivassa järjestyksessä. Huulikiilto on täysikokoinen, ripsiväri ja rajauskynä matkakokoja. Paletin luomiväreissä on kivaa vaihtelua- löytyy sekä mattaa että shimmeriä. Poskipuna on ihana- siinä on kevyttä kuultoa, muttei hillitöntä hohtoa. Aurinkopuuterista en osaa sen tarkemmin sanoa, koska en sitä oikeastaan käytä. Ehkä uskaltaudun tämän myötä kokeilemaan hiukan useammin? On the runin versio ei ole iiiiiihan niin oranssi…

esaf_urban_decay_naked_on_the_run_8

Olen ehtinyt meikkailemaan karkausnakulla kerran, ja olen kovin vaikuttunut. Paletin puuterimaiset sävyt ovat uskomattoman pigmenttisiä ja pehmeitä- kuin samettia. Taattua UD-laatua, sitä mitä muualta on kovin hankala saada. UD:n erottaa aina. AINA.

esaf_urban_decay_naked_on_the_run_9

Koska ystäväni selvästi tuntee minut, oli hän napannut UD:n standilta minulle muutakin. Ensimmäinen UD- kynsilakkani, olkaa niin hyvät! Upea, ihana Vice. Ihastelkaa kuvia.

esaf_urban_decay_vice_polish_1

esaf_urban_decay_vice_polish_2

UD:n pakkaukset saavat minut joka kerta hiljaiseksi, ja tämä kynsilakan tumma ulkopuoli ja neonvihreä kukallinen sisusta olivat henkeäsalpaavan upeita.

esaf_urban_decay_vice_polish_3

Ja sitten! SITTEN! Se itse lakka! Vice on UPEA, syvä violetti, ja sen pullo mitä ihastuttavin. Korkin kannessa on blingblingkallo-niin Ilonaa että itkettää.

esaf_urban_decay_vice_polish_4

Urban Decay. On se ihana. Ja ystävät, ne ne ihania vasta ovatkin. Sinä siellä, tiedän että tunnistat itsesi. Olet paras.

Löydät minut myös Facebookista, Instagramista, Bloglovinista ja Blogilistalta!

13 Comments

 1. Voi kun toi Naked On the run näyttää näppärältä paletilta! 🙂 <3

  • Sitä se on! ^^ Ihan huippusettiä!

 2. Mä lämpenin tolle kallolle. <3

  • Kallo on aika fabulous <3

 3. Tilasin tuon netistä ja odotan kuumeisesti saapuvaksi.. Tämä postaus ei yhtään lannistanut intoani :D! Harmi, ettei ehtinyt pääsiäiseksi.

  • :DDD Pahoitteluni! 😀 Toivottavasti sinunkin palettisi tulee kuitenkin mahdollisimman pian- tämä on ihan mahtava setti!

  • No niinpä! ^^ Kaikki on hyviä, kaikki on ihania ^^ Iso plussa tulee kyllä siitä että joukossa on niin paljon ennen julkaisemattomia!

 4. Toi pääkallo on ihana <3 Nyt en malta nähdä miltä lakkaus näyttää! 😀 Tulispa UD myyntiin Suomeenkin. Pitäisköhän perustaa maahantuonti ja kauppa? ;D ;D

 5. No on kyllä ihanat UD:t! <3

  • Niin onnn! ^^ Olen kovin onnellinen näistä! 😀

 6. Ah, nyt viimein sait tämän 🙂 Mä en Naked On the Runista ihan näin paljoa innostunut (no ehkä ensinnäkin sen takia, että pyysin sitä Vice 3:sta..:D), koska tän hinta on minusta aika kova sisältöön nähden ja vaikka paletti onkin kaunis, se on tosi kolhon kokoinen matkapaletiksi. Ja toi aurinkopuuteri on ihan turha matkapaletissa. Tuohon huulikiiltoon oon kyllä ihastunut, sävy on älyttömän nätti, ja rajauskynä on hyvä, mutta muuten paletti on jäänyt aika vähälle käytölle toistaiseksi. Oonko nyt ilonpilaaja? 😀

  • Kyllä! VIHDOIN! 😀 Hyviä pointteja, mutta et ole ilonpilaaja. Ei oo mahdollista. Tää ei oo ehkä matkapaletti, mutta ihana se on kuitenkin. 😀

Vastaa