Skip to content

Naked Desert Flower

Tämä viime viikon perjantain meikki meinasi unohtua kameran muistikortille. Kuvat onneksi löytyivät, sillä pidin meikistä suunnattomasti- vaikka olenkin onnistunut unohtamaan mitä tarkkaan ottaen käytin sitä tehdessäni. Sen muistan että käytin Make Up Storen Desert Flower- kynää ja Urban Decayn Naked 3-palettia silmämeikkiä varten, ja ripsissä oli varmasti IsaDoran Volume&Curl-mascara. 

Muistan myös että aloitin meikin pahasti aikataulusta jäljessä, ja jouduin oikomaan mutkia aika runsaasti. Meikkipohjana oli siis luultavasti MACin Studio Fix Powder Plus Foundation, ja poskilla turvallinen Laveran Mineraaliposkipuna Velvet Plum. 


Huulilla taas oli 100% varmuudella Clarinsin Instant light Natural lip perfector sävyssä Rosewood. Rosewood on muuten täydellinen kiirehuulikiilto! Sellaiseksi sen kyllä ostinkin. Pähkäilin pitkään sävyvalinnan kanssa, sillä vaaleammat, kirkkaammat pinkin sävyt houkuttelivat kovasti. Tämä vaikutti kuitenkin pikagooglailun perusteella parhaalta ja neutraaleimmalta sävyltä- ja oikeassa olin.  Rosewood on ollut viime päivinä huulilla paljon- oikeastaan enemmän kuin mikään muu huulikiilto tai huulirasva!

Tämä mutkat suoriksi-meikki oli lopulta yksi itseäni eniten miellyttäneistä pitkään aikaan. Käykö teille koskaan niin että kiiremeikki onkin pitkään ja hartaasti tehtyä meikkiä parempi?

4 Comments

  1. Kyllä vain, joskus jopa niin, että ennen päivän meikin pois pesemistä sen päälle tehty ”mä äkkiä ihan vaan kokeilen miltä x ja x näyttäis”-meikki luonnistuu niin hyvin, että se harmittaa pestä pois.

    Mystisintä on mielestäni kuitenkin se, että sitten kun yrität huolella ja vaivalla luoda sen samaisen edellisiltaisen ”mä vaan äkkiä kokeilen”-lookin joka näytti lähes täydelliseltä, niin lopputulos on jotain ihan muuta kuin onnistunut. 😛

    Kaunis meikki muuten, ihanan rauhallinen.

    • Olet muuten oikeassa! Sellaisen vahingossa onnistuneen kokeilumeikin uusinta ei koskaan, KOSKAAN mene samalla tavalla- hyvä jos saa jotenkuten onnistumaan. 😀

      Ja kiitos! 🙂

Vastaa